Θέσεις εργασίας για Προσωπικό στο Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 195

Το Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων (ΚΕΣΕΝ/Π) του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής προτίθεται να προσλάβει, για την κάλυψη των αναγκών του εκπαιδευτικού έτους 2017-2018, ωρομίσθιους καθηγητές των παρακάτω ειδικοτήτων:

– Μέχρι εννέα (09) Πλοιάρχους Α τάξης Ε.Ν.
– Έναν (01) Μηχανικό Α τάξης Ε.Ν και ελλείψει υποψηφίων με τα απαιτούμενα προσόντα, εγκρίνεται η κάλυψη της θέσης από Μηχ/γο –Μηχ/κο για τα μαθήματα Μηχανές και Βοηθητικά Μηχανήματα Πλοίου και Αξιολόγηση Κινδύνου και για διδασκαλία μαθημάτων της ειδικότητάς του στα ειδικά τμήματα εκπαίδευσης για τις υπόλοιπες εκπαιδευτικές ανάγκες της Σχολής.
– Έναν (01) Ναυπηγό Μηχανολόγο Μηχ/κο για τα μαθήματα Ναυπηγία και Ευστάθεια και για διδασκαλία μαθημάτων της ειδικότητάς του στα ειδικά τμήματα εκπαίδευσης για τις υπόλοιπες εκπαιδευτικές ανάγκες της Σχολής.
– Έναν (01) Μαθηματικό ή Φυσικό με μεταπτυχιακό στη Μετεωρολογία.
– Έναν (01) Ιατρό για το ειδικό τμήμα ιατρικής μέριμνας.
– Έναν (01) Κοινωνιολόγο πτυχιούχο ΑΕΙ.
– Έναν (01) Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, με προϋπηρεσία σε προσομοιωτές BRM και ECDIS για τα ειδικά σχολεία BRM/BMS και ECDIS.
– Έναν (01) Πτυχιούχο ΤΕΙ Πληροφορικής, με προϋπηρεσία σε προσομοιωτές BRM και ECDIS για τα ειδικά σχολεία BRM/BMS και ECDIS.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210-4818753 και 210-4818657 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς επίσης και στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου kesenpl@hcg.gr(link sends e-mail).

Σχετικός σύνδεσμος:
http://diavgeia.gov.gr

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων “Διόφαντος”
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Μενού