Θέσεις εργασίας σε Τεχνικές Εταιρείες στην Ελλάδα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 253

Τεχνικές εταιρείες στην Ελλάδα αναζητούν: 

Ζητείτε πολιτικός μηχανικός ή αρχιτέκτονας με 5ετή – 10ετή εμπειρία με εμπειρία στην επίβλεψη και τον συντονισμό εργοταξίου για οικοδομικά έργα. Απαιτούνται γνώσεις AutoCAD και Excel καθώς και μεταφορικό μέσο εντός λεκανοπεδίου αττικής .Email επικοινωνίας info@beta4l.gr(link sends e-mail)

Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός ή Τεχνολόγος με έδρα τα Δωδεκάνησα για 15μηνη επίβλεψη εργοταξίου στην περιοχή. Τηλ. Επικοινωνίας 2107513346

Eταιρια στη Θεσσαλονίκη, ενδιαφερεται για μεταλλειολογο για την επιβλεψη των εργασιων ,εξορυξης, φορτωσης, μεταφορας του υλικου ,περιλαμβανομενων και των καθηκοντων του τεχνικου ασφαλειας. Επιθυμουμε ο μηχανικος να ενταχθει στο προσωπικο μας με προσληψη για οχταωρη απασχοληση. Eπικοινωνια : Μαρια Καρακυριου Τηλ. 6977293185 Email : karakiriou@gmail.com(link sends e-mail)

Ζητείται από Εταιρία μελετών Δημοσίων έργων Περιβαλλοντολόγος κάτοχος μελετητικού πτυχίου στην κατηγορία 27 Περιβαλλοντικές μελέτες Απαραίτητη η εμπειρία τουλάχιστον 4ετών σε εκπόνηση περιβαλλοντικών μελετών . Αποστείλατε βιογραφικό στο e-mail: dedalosconsulting@gmail.com(link sends e-mail)
Τηλ. επικοινωνίας 6945-705882

Ζητείται αρχιτέκτων μηχανικός ή πολιτικός μηχανικός, με εμπειρία στην επίβλεψη – διαχείριση μεγάλων κτιριακών έργων και γνώση της αγγλικής γλώσσας. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν βιογραφικό τους σημείωμα στο e-mail: s.terzian@adk.net(link sends e-mail). Στοιχεία επικοινωνίας: Σίμα Τερζιάν, τηλ. 210-3894811.

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση εργασίας στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης”
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για Eιδικευμένους Ιατρούς στο Γ.Ν. Κέρκυρας
Μενού