Θέσεις εργασίας Μηχανικών σ΄Ελλάδα & Κύπρο

Κοινοποιήστε το άρθρο

Εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο αναζητούν μηχανικούς:

Τεχνική Εταιρία κατασκευών ζητά να προσλάβει Εργοδηγούς, για εργοτάξια στην Κύπρο, ελάχιστη εμπειρία 3 ετών στην διεύθυνση ιδιωτικών οικοδομικών έργων. Βιογραφικό σημείωμα στο e-mail: info@estia.org.gr(link sends e-mail)

Τεχνική Εταιρία κατασκευών ζητά να προσλάβει Πολιτικούς Μηχανικούς, για εργοτάξια στην Κύπρο, ελάχιστη εμπειρία 3 ετών στην διεύθυνση ιδιωτικών οικοδομικών έργων. Βιογραφικό σημείωμα στο e-mail: info@estia.org.gr(link sends e-mail)

Η ΤΕΚΑΜ ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. αναζητά συνεργασία με ηλ/λόγο μηχ/κό για επίβλεψη κατασκευής Η/Μ έργων εντός Ελλάδος. Γνώση Autocad, Microsoft Office, άριστη γνώση Αγγλικών. Θα εκτιμηθεί προϋπηρεσία σε τεχνικά έργα (Υποσταθμοί ΜΤ & ΧΤ, διυλιστήρια κλπ). Email: tekam@otenet.gr(link sends e-mail) 210 8325108

Πολιτικοί μηχανικοί ζητούνται από εταιρία CAE/CAD στη Θεσσαλονίκη για παραγωγή 3D κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων. Η δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών και η καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεργασία. Η εξοικείωση με τριδιάστατο λογισμικό, ιδανικά Microstation/Tricad, στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι προσόν. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο job0815@cc-international.net(link sends e-mail).

Μηχανολόγοι μηχανικοί ζητούνται από εταιρία CAE/CAD στη Θεσσαλονίκη για παραγωγή 3D κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων. Η δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών και η καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεργασία. Η εξοικείωση με τριδιάστατο λογισμικό, ιδανικά Microstation/Tricad, στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι προσόν. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο job0815@cc-international.net(link sends e-mail).

Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί ζητούνται από εταιρία CAE/CAD στη Θεσσαλονίκη για παραγωγή 3D κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων. Η δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών και η καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεργασία. Η εξοικείωση με τριδιάστατο λογισμικό, ιδανικά Microstation/Tricad, στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι προσόν. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο job0815@cc-international.net(link sends e-mail).

Αρχιτέκτονες μηχανικοί ζητούνται από εταιρία CAE/CAD στη Θεσσαλονίκη για παραγωγή 3D κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων. Η δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών και η καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεργασία. Η εξοικείωση με τριδιάστατο λογισμικό, ιδανικά Microstation/Tricad, στο συγκεκριμένο αντικείμενο, είναι προσόν. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο job0815@cc-international.net(link sends e-mail).

Από αρχιτεκτονικό γραφείο στο Χαλάνδρι ζητείται σχεδιάστρια – γραμματέας για μόνιμη απασχόληση με πάνω από 7ετή εμπειρία σε αρχιτεκτονικό σχέδιο σύμφωνα με τις προδιαγραφές έκδοσης οικοδομικών αδειών, με άριστη γνώση Autocad 2D, MS office και χειρισμό ηλεκτρονικής πλατφόρμας εφαρμογών ΤΕΕ. Αποστολή βιογραφικών στο d.xatzimanolakis@hotmail.com(link sends e-mail)

Ζητείται από Ελληνο-Αγγλική εταιρεία μελετών Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος Πολυτεχνικής Σχολής, με κατεύθυνση Δομοστατικού, μέχρι 3 χρόνια εμπειρία (κατά προτίμηση στις Μεταλλικές Κατασκευές) για εργασία σε γραφείο έμπειρου μελετητή στην πόλη των Τρικάλων. Απαραίτητα προσόντα: εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, άριστη γνώση Αγγλικών και κάτοικος Τρικάλων. Βιογραφικά στα Αγγλικά μέχρι τα τέλη Αυγούστου: Elita.Nteri@design4structures.com

 

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *