ΟΓΑ: Πότε θα καταβληθεί η επόμενη δόση των οικογενειακών επιδομάτων

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 290

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για την ημέρα καταβολής της επόμενης δόσης των Οικογενειακών Επιδομάτων. Οι αρχικές εκτιμήσεις έλεγαν για ημερομηνία “κοντά” στις 20 Οκτωβρίου, ωστόσο πηγές του ΟΓΑ, μας είπαν ότι ναι μεν η καταβολή θα γίνει εντός του μηνός Οκτωβρίου, αλλά ακόμη η ημερομηνία είναι «ανοιχτή». Μια καλύτερη εικόνα ως προς τις διαδικασίες, όπως μας είπαν, ενδεχομένως να υπάρχει την επόμενη εβδομάδα, καθώς αυτές είναι σε εξέλιξη.

Πριν λίγους μήνες ο ΟΓΑ είχε ενημερώσει σχετικά:

«…για όσες αιτήσεις συνεχίζεται ο έλεγχος – λόγω και ελλιπών δικαιολογητικών – και για όσες υποβλήθηκαν ή θα υποβληθούν από 1η Ιουλίου 2017 και μετά, η πληρωμή παραπέμπεται στη δόση του Γ’ τριμήνου. Ο ΟΓΑ θα ειδοποιήσει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όσους πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά, αλλά ταυτόχρονα καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του (www.oga.gr, πεδίο «Πληροφορίες Αιτήσεων Οικογενειακών Επιδομάτων») προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά. Σημειώστε ότι σε περίπτωση πραγματικής μεταβολής της οικογενειακής κατάστασης του δικαιούχου (απόκτηση τέκνου, λήξη σπουδών τέκνου/ων άνω των 18 ετών, κλπ), θα πρέπει, έγκαιρα, και όχι πέραν της 15-1-2018 να προβαίνει σε συμπλήρωση – τροποποίηση των στοιχείων της αρχικής αίτησής (έντυπο Α21)».

Να σημειωθεί ότι ο ΟΓΑ αυτές τις μέρες δίνει βαρύτητα στην ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΑΔΙΑΘΕΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ- ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ.

 

 

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΑΣΕΠ: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία αιτήσεων για την προκήρυξη 11Κ/2017
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
Μενού