Θέσεις εργασίας στην Η.Δ.Ι.Κ.Α.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 551

Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.), ανακοινώνει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο της πράξης: «Δημιουργία Εργαλείων και Ορισμός Διαδικασιών για την Καταγραφή των Αστέγων», με κωδικό ΟΠΣ 5001354 του Υποέργου 2, «Σχεδιασμός και Ανάπτυξη πληροφοριακών εφαρμογών για την υποστήριξη της καταγραφής των αστέγων» η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους για τρία (3) Στελέχη Πληροφορικής.

Θέση 1
Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο A.E.I. ή ΤΕΙ Πληροφορικής της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής, το οποίο θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
– Απαραίτητη επαγγελματική εμπειρία δύο (2) ετών σε σχεδιασμό και υλοποίηση διαδικτυακών εφαρμογών και βάσεων δεδομένων, συγκεκριμένα Application Web Programming σε περιβάλλον ASP.NET και βάσης δεδομένων Oracle, η οποία αποδεικνύεται με προσκόμιση βεβαίωσης προϋπηρεσίας στα σχετικά αντικείμενα.

Θέση 2
Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο A.E.I. ή ΤΕΙ Πληροφορικής της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής, το οποίο θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
– Απαραίτητη επαγγελματική εμπειρία δύο (2) ετών σε σχεδιασμό και υλοποίηση διαδικτυακών εφαρμογών και βάσεων δεδομένων, συγκεκριμένα Application Web Programming σε περιβάλλον ASP.NET, η οποία αποδεικνύεται με προσκόμιση βεβαίωσης προϋπηρεσίας στα σχετικά αντικείμενα.

Θέση 3
Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο A.E.I. ή ΤΕΙ Πληροφορικής της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής,, το οποίο θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
– Απαραίτητη επαγγελματική εμπειρία δύο (2) ετών σε δημιουργία Ιστότοπου (Portal), Web Designing και δυναμική διαχείριση εγγράφων, σε περιβάλλον ASP.NET ή τεχνολογίας Οpen-Source συγκεκριμένα σε Joomla ή Drupal (εφαρμογής και βάσης δεδομένων), που να αποδεικνύεται από προσκόμιση βεβαίωσης προϋπηρεσίας στα σχετικά αντικείμενα.

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Παπαναγιώτου, (e-mail: papanagiotou@idika.gr (link sends e-mail), τηλ. 213 2168118).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μενού