Θέση εργασίας στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής δράσης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ» με κωδικό ΟΠΣ 5000928 το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο, θα υλοποιήσει ενέργειες κατάρτισης και κοινωνικής δράσης για την ενίσχυση των δεξιοτήτων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ και της ικανότητας παρέμβασής τους σε συλλογικό επίπεδο.

Απαιτούμενα προσόντα:
– Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Ανθρωπιστικές ή Κοινωνικές Επιστήμες.
– Αποδεδειγμένη Διδακτική Εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων
– Αποδεδειγμένη εμπειρία στην ανάπτυξη τριών τουλάχιστον εκπαιδευτικών υλικών για προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων.
– Εμπειρία στην υποστήριξη συνδικαλιστικής δράσης (συνδικαλιστική εκπαίδευση, συμβουλευτική, έρευνες – μελέτες, εκπαιδευτικό υλικό κ.λπ.)
– Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία σε δημόσιους ή διεθνείς οργανισμούς με αντικείμενο πολιτικές και νομικές διαστάσεις του ζητήματος των ανθρώπινων δικαιωμάτων και δράσεις κατά του ρατσισμού.
– Δείγμα εκπαιδευτικού υλικού για μία από τις υποενότητες του Θεματικού Αντικειμένου

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Καλλέργη Ελένη στο 210-3327714 ή με την κα. Πλατή Μαρία τηλ. 2103327781

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *