Στα σκαριά τρεις διαγωνισμοί για 754 μόνιμους

Κοινοποιήστε το άρθρο

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ  βρίσκονται τρεις νέες προκηρύξεις για μόνιμο προσωπικό σε φορείς όπως το υπουργείο Δικαιοσύνης, η Κρατική σχολή Ορχηστρικής τέχνης, το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, η Κεντρική Υπηρεσία και Μουσείο της Ακρόπολης, Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων και Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας. Οι νέοι διαγωνισμοί θα ανακοινωθούν σταδιακά το αμέσως επόμενο διαστημα και μέχρι το τέλος του 2017.

633 σε σωφρονιστικά ιδρύματα

Για τα τέλη του ετους μεταφέρεται η νεα προκηρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης για 633 υπαλλήλους στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας. Πριν από λίγες εβδομάδες ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ είχαν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Ευτύχης Φυτράκης για την προώθηση της διαδικασίας προσλήψεων που θα πραγματοποιηθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή. Η Ανεξάρτητη Αρχή βρίσκεται σε συνεχή επαφή με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείο προκειμένου να οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του διαγωνισμού. Στο site της Διαυγειας δημοσιεύτηκε απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου με την οποία και καθορίζονται οι θέσεις που θα καταληφθούν από τους «προστατεύομενους» του ΟΑΕΔ.

68 στο υπουργείο Πολιτισμού

Την πρόσληψη 68 μόνιμων υπαλλήλων έχει αιτηθεί το υπουργείο Πολιτισμού για το επείγον ζήτημα της ανάδειξης και της φύλαξης της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Το αίτημα αφορά, μεταξύ άλλων, σε θέσεις για αρχαιολόγους, αρχιτέκτονες, φύλακες, καθώς και συντηρητές αρχαιοτήτων και έργων τέχνης σε φορείς όπως Κρατική σχολή Ορχηστικής τέχνης, Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, Κεντρική Υπηρεσία και Μουσείο της Ακρόπολης. Το συγκεκριμένο αίτημα βρίσκεται ήδη στα γραφεία του ΑΣΕΠ για επεξεργασία και αναμένεται να σταλεί για ΦΕΚ το αμέσως επόμενο διάστημα.

53 μόνιμοι σε 4 φορείς

Θέμα χρόνου είναι η αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο της νέας προκήρυξης 13Κ/2017 του ΑΣΕΠ σύμφωνα με την οποία θα προσληφθούν 53 μόνιμοι σε 4 φορείς του Δημοσίου. Η Ανεξάρτητη Αρχή συγκέντρωσε σε μία προκήρυξη τα αιτήματα των 4 φορέων που αφορούν σε 8 θέσεις ΠΕ Ιατρών στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Α.Ε.), 15 θέσεις ΠΕ και ΤΕ στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ) 3 θέσεις ΠΕ και ΔΕ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και 27 θέσεις του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Σύμφωνα με πληροφορίες η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη νέα προκήρυξη θα «τρέξει» στα μέσα Νοεμβρίου.

 

 

Πηγή:e-dimosio.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *