Θέσεις εργασίας για Διδάσκοντας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Κοινοποιήστε το άρθρο

H Σχολή Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών του ΔΙ.ΠΑ.Ε., στο πλαίσιο της λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “MSc in Sustainable Agriculture and Business” καλεί επιστήμονες, που πληρούν τους όρους του άρθρου 5 παρ. 1 του ν. 3685/2008, κατόχους διδακτορικού τίτλου και ειδικούς στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα, με αποδεδειγμένη εμπειρία διδασκαλίας στην αγγλική γλώσσα, να εκδηλώσουν το καταρχήν ενδιαφέρον τους για διδασκαλία του ακόλουθου μαθήματος κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018, [υπό τις προϋποθέσεις υλοποίησης της λειτουργίας του ως άνω Π.Μ.Σ., της διεξαγωγής των αντίστοιχων μαθημάτων και της επιλογής τους]. Συνεκτιμώμενο προσόν για την επιλογή, θεωρείται η προηγούμενη εμπειρία των υποψηφίων στη χρήση μεθόδων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και διδασκαλίας.

Το γνωστικό αντικείμενο / μάθημα του Π.Μ.Σ. “MSc in Sustainable Agriculture and Business” για το χειμερινό εξάμηνο είναι το ακόλουθο:
– Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αρθροπόδων (Integrated Management of Arthropods)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Αγγελική Χαλκιά (τηλ. 2310 807526, fax: 2310 474520, email: a.chalkia@ihu.edu.gr(link sends e-mail)).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *