Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 318

Εταιρείες στην Ελλάδα αναζητούν μηχανικούς: 

Από κατασκευαστική εταιρεία , ζητείται πολιτικός μηχανικός ή απόφοιτος ΤΕΙ δομικών έργων , για θέση εργοδηγού, με εμπειρία σε οικιστικά και ξενοδοχειακά έργα. Απαραίτητα προσόντα : Γνώση AutoCAD, Αγγλικά. Αποστολή βιογραφικών: cv@epikyklos.gr(link sends e-mail)

Ζητείται μηχανολόγος μηχανικός για εξωτερική συνεργασία με 10ετή εμπειρία σε έκδοση αδειών λειτουργίας και πιστοποιητικών πυρασφάλειας. Αποστολή βιογραφικών στο tsougoscoco@hotmail.com(link sends e-mail)

Ζητείται μηχανικός, ανεξαρτήτου ειδικότητας, για θέση γραφείου με 3ετη εμπειρία σε ΕΞ.Υ.Π.Π. για την περιοχή της Θεσσαλονικης και για την περιοχή των Αθηνών. Αποστολη βιογραφικού: tzovaras.hr@gmail.com(link sends e-mail)

Zητείται Εργοδηγός Δομικών Έργων για εργασία σε εργοτάξια εντός και εκτός Αττικής. Απαραίτητα προσόντα: 10ετή εμπειρία στην κατασκευή κτηριακών έργων, καλή γνώση MS Project, AutoCAD και Αγγλικών. – Βιογραφικά: crestconstruction17@gmail.com(link sends e-mail)

Zητείται Πολιτικός Μηχανικός για εργασία σε εργοτάξια εντός και εκτός Αττικής. Απαραίτητα προσόντα: 10ετή εμπειρία στην κατασκευή κτηριακών έργων, καλή γνώση MS Project, AutoCAD και Αγγλικών. – Βιογραφικά: crestconstruction17@gmail.com(link sends e-mail)

Τεχνικό Γραφείο στο Περιστέρι Αττικής, που δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο των μελετών κτιριακών έργων, προβαίνοντας στη διεύρυνση της ομάδας εργασίας του, αναζητεί Αρχιτέκτονα, με γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων (ΤΕΚΤΟΝ, Autocad) και εμπειρία στη ρύθμιση αυθαιρέτων. Αποστολή Βιογραφικών: jobs@xwrotexno.gr(link sends e-mail)

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Mastrominas ARChitecture με έδρα την Αθήνα, επιθυμεί να προσλάβει αρχιτέκτονα/-ισσα για μόνιμη απασχόληση με ευχέρεια στην αρχιτεκτονική σύνθεση και άριστη γνώση προγραμμάτων 3D και φωτορεαλισμού. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η γνώση Archicad. Απαραίτητη προϋπηρεσία 2+ χρόνων σε ανάλογη θέση. Παρακαλούμε για την αποστολή βιογραφικού και portfolio στο arc@mastrominas.gr(link sends e-mail). Τηλ 6944.250910, www.mastrominas.gr

Ζητείται συνεργάτης αρχιτέκτονας ή πολιτικός μηχανικός του γραφείου RE/MAX ABC – Νότια Προάστια ως σύμβουλος ακινήτων για ανεύρεση πελατών, την κατανόηση των κριτηρίων τους και την εύρεση ακινήτων που ταιριάζουν στα κριτήρια αυτά. Επικοινωνία στο info@remaxabc.gr(link sends e-mail) .

Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία Μελετών στην Αθήνα ζητά σχεδιαστή με διετή τουλάχιστον εμπειρία σε σχεδιασμό έργων υποδομής. Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στο e-mail: atziov@adtomega.gr(link sends e-mail)

Από κατασκευαστική εταιρεία με αντικείμενο την ανέγερση πολυτελών κατοικιών ζητείται αρχιτέκτων μηχανικός για την επίβλεψη λεπτομερειών και τελειωμάτων των κτιρίων και διαχείριση πελατών. Εμπειρία σε μελέτες θα συνεκτιμηθεί. Απαιτούμενα: δίπλωμα οδήγησης, καλή γνώση αγγλικής γλώσσας. Περιοχή Ρέθυμνο. Αποστολή βιογραφικών στο maria@palerosdreamhomes.com

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για Διδάσκοντες με το Π.Δ. 407/80 στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής στη Νομική Φροντίδα Αχαρνών
Μενού