Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων

Κοινοποιήστε το άρθρο

Το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων – Ι.Ε.Κ.Ε.Θ. αποτελεί έναν καινοτόμο και ισχυρό Ακαδημαϊκό Think-Tank για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Το Ι.Ε.Κ.Ε.Θ. δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα εξέλιξης στην Ελλάδα και την Ευρώπη γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ του ακαδημαϊκού, του επιχειρηματικού κόσμου, της πολιτικής και της κοινωνίας. Το πιο σημαντικό για το Ι.Ε.Κ.Ε.Θ. είναι να παράγει έργο αντάξιο των απαιτήσεων της εποχής και να βοηθήσει τους νέους, να διευρύνουν την ακαδημαϊκή τους ιδιότητα και να περάσουν από τη θεωρία στην εφαρμογή της επιστήμης τους μέσω καινοτόμων δραστηριοτήτων.

Το Ι.Ε.Κ.Ε.Θ., προκειμένου να ανταποκριθεί στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των δράσεων και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που διαχειρίζεται και υλοποιεί, προκηρύσσει (2) θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης συνολικής διάρκειας 6 μηνών από 01 Δεκεμβρίου 2017 και δυνατότητα ανανέωσης, κατόπιν αξιολόγησης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα κάτωθι στη διεύθυνση hr.irtea@gmail.com(link sends e-mail) αναγράφοντας ως θέμα: CV– ASSISTANT OF PROJECT MANAGEMENT, έως τις 15 Νοεμβρίου 2017.

Βιογραφικό σημείωμα (μέχρι 2 σελίδες)
Σύντομο Κείμενο-Cover Letter (μέγεθος 300–500 λέξεις) στο οποίο θα εκθέτουν τους λόγους που θεωρούν πως είναι κατάλληλοι για την κάλυψη της θέσης

Αναλυτικότερα:
2 άτομα στο Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *