Θέσεις εργασίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 213

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με το άρθρο 64 του Ν.4485/2017 και την απόφαση της συνεδρίασης υπ’ αριθμ. 386/12-12-2017 της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος με τίτλο: «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου» (MIS 5000651), με κωδικό 61080, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ενδιαφέρεται για την επιλογή και συνεργασία με δύο (2) άτομα με σύμβαση έργου στο πλαίσιο του υποέργου α/α 2 και τίτλο: «Κεντρικές Δράσεις για την Πρακτική Άσκηση του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου» με σκοπό την υποστήριξη της λειτουργίας του ανωτέρω προγράμματος.

Θέση 1
Απαραίτητα προσόντα:
– Να είναι πτυχιούχοι κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) Οικονομικών Επιστημών ή/και Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής (με ισοτιμία ΔΟΑΤΑΠ)
– Να έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα
– Να έχουν πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας:
– Οι άρρενες να έχουν τακτοποιημένες τις στρατιωτικές υποχρεώσεις

Θέση 2
Απαραίτητα προσόντα:
– Να είναι πτυχιούχοι κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) Πληροφορικής ή/και Εφαρμοσμένης Πληροφορικής της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής (με ισοτιμία ΔΟΑΤΑΠ)
– Να έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία στην ανάπτυξη και λειτουργία ιστοσελίδων
– Να έχουν πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας:
– Οι άρρενες να έχουν τακτοποιημένες τις στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στην κ. Μ. Μαλλίδου, από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.- από Δευτέρα έως Παρασκευή- Ελ. Βενιζέλου 70, ΤΚ 176 71, Καλλιθέα και στο τηλ. 210-9549265.

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μενού