Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Εμπορίου & Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ

Κοινοποιήστε το άρθρο

To Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΙΝΕΜΥ/ΕΣΕΕ), υλοποιεί την Πράξη «Κλαδική ανάλυση: ο επιχειρηματικός χάρτης τεσσάρων κλάδων – προοπτικές ανάπτυξης και επιχειρησιακές στρατηγικές» με κωδικό ΟΠΣ 5004288, η οποία ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία 2014 – 2020” και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους. Στο πλαίσιο υλοποίησης του ως άνω φυσικού αντικειμένου της Πράξης, το ΙΝΕΜΥ/ΕΣΕΕ προβαίνει στη δημοσίευση της παρούσας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και καλεί ενδιαφερόμενους επιστημονικούς συνεργάτες να υποβάλλουν προτάσεις για τη σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου με τρεις (3) οικονομολόγους.

Οι ενδιαφερόμενοι στο πλαίσιο της παρούσας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα πρέπει να διαθέτουν κατ’ ελάχιστον τα παρακάτω προσόντα:
– Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στις Οικονομικές Επιστήμες ελληνικού πανεπιστημιακού ιδρύματος (ΑΕΙ-ΑΤΕΙ) ή ισότιμου αναγνωρισμένου (από τα αρμόδια όργανα) τίτλου σχολής του εξωτερικού.
– Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.
– Τουλάχιστον δύο έτη (2) επαγγελματικής – εργασιακής εμπειρίας

Για τυχόν διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα. Μαριλένα Τιτάκη (e-mail: mtitaki@esee.gr(link sends e-mail)).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *