Θέση εργασίας στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 144
Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών-Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Χώρος, Σχεδιασμός και Δομημένο Περιβάλλον”», με Κωδικό Έργου ΕΛΚΕ 81235 και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Παρθένιο Παναγιώτη, που χρηματοδοτείται από ιδιώτες ανακοινώνει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή Πρότασης για σύναψη έως μίας (1) σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης.

Απαιτούμενα Προσόντα:
– Πτυχιούχος Πληροφορικής ΑΕΙ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο αντικείμενο της Πληροφορικής της Ελλάδος ή ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας, αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ.
– Eμπειρία σε εργασίες τεχνικής υποστήριξης υπολογιστικής υποδομής, φοιτητών και μαθημάτων Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών.
– Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.

Για ερωτήματα που ενδεχόμενα προκύψουν σχετικά με το παρόν τεύχος της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματα τους κάθε ημέρα τις ώρες εργασίας δημοσίων υπηρεσιών στην κα Μαρία Κατσιούλη (τηλ. 28210 37040, email mkatsiouli@isc.tuc.gr(link sends e-mail)) και κα Αρετή Μπόνια (τηλ. 28210 37073).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μενού