Θέση εργασίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΕΚΕΤΑ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «hackAIR : Collective awareness platform for outdoor air pollution» – «hackAIR», με αριθμό συμβολαίου 688363, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος Πλαισίου «HORIZON 2020», προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του σχετικού έργου.

Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο ΑΕΙ Πληροφορικής ή συναφούς ειδικότητας
– Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
– Διδακτορικός τίτλος σπουδών σε αντικείμενο σχετικό με ανάλυση πολυμέσων
– Εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών σε Ευρωπαϊκά ή Εθνικά ερευνητικά προγράμματα/έργα (τεχνικές συναντήσεις έργων, συγγραφή παραδοτέων, υλοποίηση εφαρμογών)
– Εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών σε τεχνικές μηχανικής μάθησης σε πολυμεσικά δεδομένα από κοινωνικά δίκτυα.
– Ερευνητικό συγγραφικό έργο (δημοσιεύσεις)
– Εμπειρία σε προγραμματισμό (Java, Python & MATLAB)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά στο 2311257726 ή στο email: ikom@iti.gr(link sends e-mail) (κ. Ιωάννη Κομπατσιάρη).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *