ΑΣΕΠ-3Κ-Οριστικοί πίνακες: «Κλείδωσε» το 92% των θέσεων – Όλο το χρονοδιάγραμμα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 13

Κάτω από 700 είναι οι θέσεις που έχουν μείνει για να συμπληρωθεί ο πίνακας των 8.166 οριστικά επιτυχόντων για την μεγάλη προκήρυξη 3Κ του ΑΣΕΠ. Αυτό τονίζουν, μιλώντας στην aftodioikisi.gr, πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής, προσθέτοντας ότι έχουν ήδη «κλειδώσει» σχεδόν 7.500 θέσεις, δηλαδή, σχεδόν το 92% του συνόλου. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι οι προς κάλυψη θέση είναι κατά το ήμισυ ΔΕ και το υπόλοιπο ΥΕ.

Να σημειωθεί ότι, όπως είχε γράψει η ιστοσελίδα, ήδη έχει ξεκινήσει (την Τετάρτη) ο 6ος γύρος ελέγχου και οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι ότι θα υπάρξει, σίγουρα, και έβδομος.

Όσο για το πότε θα ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΣΕΠ, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, τόνιζε ότι «στόχος είναι τα τέλη Απριλίου, ωστόσο δεν θα μου κάνει καμία έκπληξη να πάμε στα μέσα Μαΐου».

Το ίδιο στέλεχος τόνιζε ότι «το ΑΣΕΠ είναι το πρώτο που θέλει να τελειώσει η διαδικασία με την 3Κ, η οποία απορροφά μεγάλο μέρος των, ούτως ή άλλως, ανθρώπινων πόρων του, με αποτέλεσμα να καθυστερούν αναγκαστικά άλλες διαδικασίες».

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μενού