ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Έρχονται, επιτέλους, οι οριστικοί πίνακες (χρονοδιάγραμμα)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων της περίφημης προκήρυξης 3Κ/2018 βρίσκεται το ΑΣΕΠ, με τον στόχο να παραμένει ο ίδιος που είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr: Αυτό να γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ανεξάρτητη Αρχή αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε αισίως στον 14ο γύρο ελέγχου και έχουν «κλειδώσει» πάνω από 8.100 από τις, συνολικά, 8.166 θέσεις, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο ότι ο έλεγχος (σ.σ. των ΔΕ θέσεων που είναι οι μόνες που έχουν απομείνει) θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Από εκεί και πέρα οι ελεγκτές θα αποστείλουν τις νέες θέσεις που «κλείδωσαν» μετά τον 5ο γύρο ελέγχου, όταν, όπως αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, άλλαξε η διαδικασία, στους συμβούλους του ΑΣΕΠ για τις απαιτούμενες ελεγκτικές διαδικασίες εξπρές και την κύρωση των οριστικών πινάκων.

Μετά από αυτή τη διαδικασία, η Ανεξάρτητη Αρχή θα ανακοινώσει τους οριστικούς πίνακες, με τον στόχο, όπως προαναφέρθηκε, να παραμένει ένας: Αυτό να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, πριν, δηλαδή, ανοίξουν οι κάλπες της 26ης Μαΐου.

 

Πηγή: aftodioikisi.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *