Θέση εργασίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Κοινοποιήστε το άρθρο

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών – ΕΛΚΕ στην 14η Συνεδρίαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του Παντείου Πανεπιστημίου στις 29/03/2019, αποφάσισε την έγκριση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Understanding measuring and monitoring children’s welfare: An action plan with “the smile”» και ακρωνύμιο (C.W.- SMILE) με κωδ.6010, στο πλαίσιο της Δράσης «1Η Προκήρυξη ΕΛΙΔΕΚ για την ενίσχυση Μεταδιδακτόρων Ερευνητών/τριών», η οποία χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) και το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ). [ΑΔΑ Απόφασης Ανάληψης Υποχρέωσης: 6ΠΕΑ46Μ924-ΟΜ9].

Απαραίτητα προσόντα:
– Διδακτορικό στο πεδίο των Οικονομικών (Μέχρι εννέα τα έτη αναγόρευσης σε διδάκτορα)
– Επιστημονική γνώση ή/και ερευνητική εμπειρία: στις ανισότητες ή/ και σε ζητήματα φτώχειας, ή/και σε ζητήματα ευημερίας.
– Γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι /ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στη Γραμματεία του ΕΛΚΕ στο 210-9201514 & 210-9201488 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00-15.00.

 

Πηγή: career.duth.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *