ΑΣΕΠ: Πώς θα αποκτήσεις Lower και Proficiency άμεσα, με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

Κοινοποιήστε το άρθρο

Οι νέες συνθήκες που επέφερε η εμφάνιση της πανδημίας, σε όλους τους τομείς της ζωής μας, άλλαξαν ολοκληρωτικά τα ως τώρα δεδομένα. Τηλεργασία, τηλεκπαίδευση και εξ αποστάσεως διαδικασίες μονοπωλούν τους τελευταίους μήνες, σε όλους σχεδόν τους κλάδους των επαγγελμάτων, ωθώντας τους έτσι να εξελιχθούν, με νέες, καινοτόμες τεχνικές.

Το Freestudiesτο πρώτο Ελληνικό MOOC portal δηλώνει και πάλι παρόν και είναι έτοιμο, για ακόμη μία φορά, να ανταπεξέλθει με ευελιξία στις ανάγκες σας.

Η διοργάνωση του νέου εξ αποστάσεως προγράμματος Αγγλικών, αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ, το οποίο διεξάγεται αποκλειστικά από το χώρο σας, με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, είναι μία καινοτόμα προοπτική, που δίνει ώθηση στην συνέχιση της γνώσης, της εξέλιξης και της απόκτησης εφοδίων, στη διεκδίκηση μίας θέσης εργασίας.

Κάνε αίτηση τώρα

Έκπτωση 60% για το πιο καινοτόμο, ευέλικτο και άκρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, πρόγραμμα Αγγλικών!

Μερικά από τα πολλά και πολλαπλά οφέλη του καινοτόμου αυτού Προγράμματος είναι:

Η Παρακολούθηση και Εξέταση Εξ αποστάσεως

Η εξέταση διεξάγεται αποκλειστικά με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών – χωρίς έκθεση και χωρίς προφορικά 

Το ΜΟΝΟ Αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ για τα Επίπεδα Lower, Advanced και Proficiency με εξετάσεις πολλαπλών επιλογών

Ισχύει εφ’ όρου ζωής – δεν χρειάζεται καμία ανανέωση

 Ειδική Εκπτωτική Πολιτική για περιορισμένο Αριθμό Θέσεων

Το νέο πρόγραμμα σας προετοιμάζει πλήρως για το πιστοποιητικό LanguageCert LTE. Πρόκειται για νέο πιστοποιητικό που ξεχωρίζει για τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει στους συμμετέχοντες. Η διεξαγωγή του, είναι εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και η εξέτασή του γίνεται αποκλειστικά με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Η καθημερινή διενέργεια εξετάσεων και η δυνατότητα επιλογής ημερομηνίας εξέτασης από τον εξεταζόμενο, το καθιστά στις πρώτες θέσεις προτίμησης.

Το πιστοποιητικό είναι πλήρως αναγνωρισμένο σε όλα τα επίπεδα A1- C2 από το ΑΣΕΠ, στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα αλλά και σε φορείς του εξωτερικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρειάζεται ανανέωση.

Μη χάνετε χρόνο! Κάντε αίτηση τώρα  και εξασφαλίστε έκπτωση 60% για το πιο καινοτόμο, ευέλικτο και άκρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, πρόγραμμα Αγγλικών!

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας στο τηλ. 2107101894

Κοινοποιήστε το άρθρο

2 σχόλια στο ΑΣΕΠ: Πώς θα αποκτήσεις Lower και Proficiency άμεσα, με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

  1. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση η εξετάσεις είναι μόνο πολλαπλής επιλογής και .έχει ποτέ θα ισχύει αυτή η διαδικασία εξετάσεων.

    1. Για συμμετοχή στο πρόγραμμα και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε στο άρθρο. Εναλλακτικά επικοινωνήστε με τη Γραμματεία των Ελληνικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο τηλέφωνο: 2107101894

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *