ΕΠΟΠ: Προκήρυξη για 52 θέσεις στο Πολεμικό Ναυτικό

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 131

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικό ανακοίνωσε την προκήρυξη  πενήντα δύο (52) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) Ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής Ανδρών – Γυναικών στο Πολεμικό Ναυτικό, ενώ ανήρτησε τα σχετικά έγγραφα για τους ενδιαφερόμενους.

Ειδικότερα, στην προκήρυξη αναφέρεται η πλήρωση πενήντα δύο (52) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) ανδρών – γυναικών ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής (Β/ΝΟΣ) στο Πολεμικό Ναυτικό για τις εξειδικεύσεις του Παραρτήματος «Α» της παρούσας, στο οποίο αναγράφονται ο αριθμός των θέσεων ανά εξειδίκευση και οι αντίστοιχες γραμματικές γνώσεις που απαιτούνται.

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν σε μία από τις δύο (2) εξειδικεύσεις που έχουν δηλώσει, εφόσον έχουν τα απαιτούμενα προσόντα της παραγράφου 3α της παρούσας, συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια κατ΄ απόλυτη σειρά προτεραιότητας και επιτύχουν στις προβλεπόμενες υγειονομικές- ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, θα τοποθετηθούν σε Πολεμικά Πλοία, Ναυτικά Νοσοκομεία και Μονάδες – Υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών. Ο όρος υποψήφιος και οι προσδιοριστικοί όροι προς αυτόν, αναφέρονται σε άνδρες και γυναίκες.

Για να κάνετε την αίτησή σας πατήστε εδώ : https://epop.hellenicnavy.gr/

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

πηγή : aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Κατάθεση νομοσχεδίου «Γιατρός για όλους» – Τα βασικά σημεία του
Προηγούμενο άρθρο
Προθεσμίες υποβολής δηλώσεων για τον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»
Μενού