Κοινωφελής Εργασία: Παράταση της κατάρτισης για 25.000 άτομα (έγγραφο)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 2K

Παράταση κατάρτισης δίνεται για 25.000 άτομα στην στο το πλαίσιο της Δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/ συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων», με απόφαση του υπ. Εργασίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται:

Η κατάρτιση στα τμήματα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι 14 Ιουλίου 2023 καθώς στις 15 Ιουλίου είναι Σάββατο και δεν πραγματοποιούνται μαθήματα.

Στις περιπτώσεις των ωφελουμένων (που ήδη συμμετέχουν σε κατάρτιση ή πρόκειται να συμμετάσχουν) των οποίων η διάρκεια απασχόλησης, στις θέσεις που έχουν τοποθετηθεί- και μόνο αυτών- λήγει πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος της θεωρητικής κατάρτισης που συμμετέχουν, η απασχόλησή τους παρατείνεται τόσες ημέρες όσες απαιτούνται για την ολοκλήρωση της θεωρητικής κατάρτισης και όχι πέραν της 14ης Ιουλίου 2023, υπό τους ίδιους όρους, οι οποίοι ορίζονται στη σχετική δημόσια πρόσκληση και στις ίδιες θέσεις ανά φορέα και ειδικότητα, σε Δήμους, Περιφέρειες και λοιπά Ν.Π.Δ.Δ.

Δείτε το σχετικό έγγραφο

πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Αυξήθηκε κατά 2,3°C σε σχέση με την προβιομηχανική εποχή η θερμοκρασία στην Ευρώπη
Προηγούμενο άρθρο
«Τουρισμός για όλους 2023»: Πλησιάζει η ώρα για το άνοιγμα της πλατφόρμας
Μενού