Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε Δημόσιο και φορείς (λίστα)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 398

Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα.Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

Έκτακτες προσλήψεις στο Υπουργείο Ναυτιλίας (ΦΕΚ)

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοίνωσε την πρόσληψη δεκατριών (13) ατόμων, ως έκτακτο ναυτικό προσωπικό με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες, με σκοπό την κάλυψη εκτάκτων αναγκών πλοήγησης πλοίων στους Πλοηγικούς Σταθμούς της χώρας για την εύρυθμη λειτουργία αυτών.

Η πρόσληψη του έκτακτου ναυτικού προσωπικού του άρθρου 1 πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 11 του ν. 3142/1955 «Περί Πλοηγικής Υπηρεσίας».

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στον ΔΕΔΔΗΕ (προκηρύξεις)

Νέες προσλήψεις σε τρεις περιοχές ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

ΑΣΕΠ – Γραπτός Διαγωνισμός: Έρχεται η πρώτη προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις -Πότε οι αιτήσεις

Εντός του Ιουλίου αναμένεται να αποσταλεί από το ΑΣΕΠ προς το Εθνικό Τυπογραφείο, η πρώτη μεγάλη προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο που θα αφορά αποκλειστικά επιτυχόντες του Γραπτού Διαγωνισμού (2Γ/2022).

Προκήρυξη για απόσπαση δημοσίων υπαλλήλων στο Συμβούλιο της Ευρώπης (θέσεις)

Σύμφωνα με το αριθ. πρωτ. Φ.6602/ΑΣ714/12-06-2023 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο, γνωστοποιούνται οι προκηρύξεις θέσεων για απόσπαση δημοσίων υπαλλήλων, διάρκειας κατ’ ελάχιστον ενός έτους, με τα στοιχεία που αναφέρονται στο παρακάτω έγγραφο.

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για νέο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για το νέο πιλοτικό πρόγραμμα κατάρτισης 70 ανέργων και εργαζομένων στη θεματική ενότητα «Ηλεκτροκίνηση στην Πράξη», μέσω συνεργασίας της ΔΥΠΑ με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των δράσεων της ΔΥΠΑ για την απόκτηση και αναβάθμιση δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας.

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 30 ΙΕΚ με 39 ειδικότητες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή στα 30 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για το έτος κατάρτισης 2023-2024, σε 39 ειδικότητες με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας.

ΑΣΕΠ-Γραπτός διαγωνισμός: Στα δικαστήρια την Παρασκευή τα ασφαλιστικά μέτρα (έγγραφο)

Έπιασαν τόπο τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του ΑΣΕΠ, που κατέθεσε ομάδα υποψηφίων στο μεγάλο γραπτό διαγωνισμό 2Γ/2022 – όπως είχε προαναγγείλει με αποκλειστικό ρεπορτάζ του το aftodioikisi.gr – με την οποία ζητά την ακύρωσή του, λόγω αντισυνταγματικότητας.

ΥΠΕΣ: Εγκρίνει την πρόσληψη 139 ατόμων σε Δήμους (απόφαση)

Το υπουργείο Εσωτερικών γνωστοποιεί την πρόσληψη εκατόν τριάντα εννέα (139) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες, σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.

ΑΣΕΠ-1Γ/2022: Πλήρωση 565 κενών θέσεων στην ΑΑΔΕ (πίνακες)

Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ανακοινώνει την πλήρωση 565 συνολικά κενών θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), οι οποίες προέκυψαν μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 1Γ/2022 (Φ.Ε.Κ. 9/25.2.2022/τ. Α.Σ.Ε.Π.).

Έρχονται 10.000 προλήψεις γιατρών και νοσηλευτών

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος το πρωί επισκέφθηκε την Σαλαμίνα, ενώ την Τετάρτη (14/6) περιοδεύει στην Πάτρα, απαντά στα ερωτήματα της Μάρας Ζαχαρέα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ο πλανήτης έχανε το 2022 μια επιφάνεια τροπικού δάσους ίση με ένα γήπεδο ποδοσφαίρου κάθε 5 δευτερόλεπτα
Προηγούμενο άρθρο
On-line Σεμινάριο στις Βασικές Αρχές Διατροφής και Διαιτολογίας – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Μενού