ΑΣΕΠ: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων στην πολύπαθη 5Κ/2023

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 489

Μετά από πολυήμερη καθυστέρηση, ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την κάλυψη 775 θέσεων μόνιμου προσωπικού.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά τη διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων, δόθηκε νέα προθεσμία από το ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 5Κ/2023 (Φ.Ε.Κ. 55 /τ. Α.Σ.Ε.Π./29.12.2023 & Φ.Ε.Κ 1/τ.Α.Σ.Ε.Π./11.1.2024).

Η εν λόγω προκήρυξη αφορά την στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας επτακοσίων εβδομήντα πέντε (775) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.), Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, , σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Αναλυτικά οι ειδικότητες:

ΔΕ Βοηθοί Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων

ΔΕ Βοηθοί Νοσηλευτές

ΔΕ Βοηθοί Φαρμακείου

ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού

ΔΕ Κλιβανιστές – Αποστειρωτές

ΔΕ Οδηγοί: Φλώρινα, Αθήνα

ΔΕ Πληροφορικής

ΔΕ Πλήρωμα Ασθενοφόρων

ΔΕ Μάγειρες

ΔΕ Δομικών Έργων

ΔΕ Ηλεκτρολόγοι

ΔΕ Ηλεκτρονικοί

ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες

ΔΕ Θερμαστές

ΔΕ Μηχανολόγοι

ΔΕ Μηχανοτεχνίτες Συντηρητές Μηχανών Εσωτερικής Καύσης

ΔΕ Ξυλουργοί

ΔΕ Τεχνικοί Ιατρικών Αεριων

ΔΕ Τεχνίτες Αλουμινίου

ΔΕ Υδραυλικοί

ΔΕ Ψυκτικοί

ΔΕ Τεχνικοί Ιατρικών Οργάνων

ΔΕ Τηλεφωνητές

ΔΕ Χειριστές Ακτινολογικών Εργαστηρίων

ΥΕ Βοηθοί Θαλάμων

ΥΕ Μεταφορείς Ασθενών

ΥΕ Τραυματιοφορείς

ΥΕ Επιμελητές

ΥΕ Κλητήρες

ΥΕ Εργάτες Γενικών Καθηκόντων

ΥΕ Τραπεζοκόμοι

ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας Μονάδων Υγείας

Υποβολή αιτήσεων: 

Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία θα επανεκκινήσει από τις 12 Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00, και έως τις 27 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Β΄).

Σημαντική επισήμανση για την πληρωμή Κωδικού Παραβόλου: Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο Α.Σ.Ε.Π. ολοκληρώνεται όταν οι υποψήφιοι επιλέξουν «Οριστικοποίηση» και μόνο όταν ο εικοσαψήφιος (20ψήφιος) κωδικός του παραβόλου βρίσκεται σε κατάσταση «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ», προκειμένου αυτό να δεσμευτεί από το ΑΣΕΠ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄- ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ). Εφιστάται η προσοχή των υποψηφίων στην πληρωμή του ίδιου κωδικού παραβόλου με αυτόν που αναγράφουν στην ηλεκτρονική τους αίτηση και μέχρι την υποβολή αυτής. Περισσότερες πληροφορίες προκειμένου ο κωδικός παραβόλου να εμφανίζεται άμεσα σε κατάσταση «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ» και να μπορούν οι υποψήφιοι να προβούν σε «οριστικοποίηση» της αίτησης παρέχονται στο site της ΓΓΠΣΔΔ https://www.gsis.gr/polites-epiheiriseis/pliromes-kai-eispraxeis/e-paravolo

Επιπρόσθετα, επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (Βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ της Προκήρυξης και Πάγια Μέρη Προκηρύξεων).

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής. Επιπλέον, προς διευκόλυνση των υποψηφίων, παρουσιάζεται σε Γράφημα ο αριθμός των επισκέψεων ανά ώρα της ημέρας στον Κόμβο του ΑΣΕΠ (ενδεικτικά παρατίθεται η κίνηση για τον μήνα Δεκέμβριο 2023 και 2022).

Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Για τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.asep.gr/helpdesk > Δημιουργία Ερωτήματος > Τεχνικές ερωτήσεις ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4): τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00 και τις αργίες κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00.Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.asep.gr/helpdesk > Δημιουργία Ερωτήματος > Γενικές διευκρινίσεις ή τηλεφωνικά (2131319100, Επιλογή 2), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00.

Σε κάθε περίπτωση, κρίνεται απαραίτητο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τις Συχνές Ερωτήσεις και τα Εγχειρίδια Χρήσης (Βοήθεια → Συχνές Ερωτήσεις ή Εγχειρίδια Χρήσης) πριν την επικοινωνία τους με το ΑΣΕΠ.

Δείτε την προκήρυξη

πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Συντάξεις Μαρτίου: Δείτε πότε θα μπουν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς
Προηγούμενο άρθρο
Στέγαση: Σχεδιάζεται φοροαπαλλαγή για ιδιοκτήτες με κενά ακίνητα
Μενού