Ορισμός μελών Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 12

Σχετική απόφαση της υπουργού Παιδείας γνωστοποιεί ότι συγκροτεί το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων (Σ.Δ.Σ.Τ.Ε.) και ορίζει τον Πρόεδρο και τα μέλη του, εκ των οποίων δύο (2) θα είναι αιρετοί εκπρόσωποι, μαζί με τους αναπληρωτές τους, ως εξής:

  1. Θεοδώρα Μπότσα του Νικολάου, Αντιεισαγγελέα Εφετών, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια την Μαρία Αυγήτα του Γεωργίου, Αντιεισαγγελέα Εφετών Αθηνών.
  2. Γεωργία-Ελευθερία Γεωργούλα του Αλεξάνδρου, Δικαστική Πληρεξούσια Α΄ του Ν.Σ.Κ, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Εξακουστή Σακελλαριάδη του Γεωργίου, Δικαστική Πληρεξούσια Α΄ του Ν.Σ.Κ..
  3. Μαρία Μαστραντωνάκη, Διευθύντρια κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού της Περιφέρειας Αττικής, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Αθανάσιο Πανταζή, Διευθυντή κλάδου ΠΕ Πληροφορικής του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η απόφαση σε μορφή pdf 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πρόγραμμα  “COOPower”- Τελικός της Χώρας (Country Final)
Προηγούμενο άρθρο
ΑΣΕΠ: Έρχονται προσωρινά και οριστικά αποτελέσματα για 11 προκηρύξεις (λίστα)
Μενού