Ξεκίνημα των προαγωγικών και των απολυτήριων εξετάσεων στα Λύκεια

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 90

Ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα, οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια όλης της χώρας οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 15 Ιουνίου.

Ειδικότερα, οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών και μαθητριών της Α’ και Β’ τάξης των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων διεξάγονται από τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 έως την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 ενώ οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών και των μαθητριών της Γ΄ τάξης ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων, διεξάγονται από τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 έως την Τρίτη 31 Μαΐου 2022.

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα από πέρσι θα διεξαχθούν αυτή τη χρονιά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Για τους μαθητές και μαθήτριες των Γενικών Λυκε΄ίων έχουν προγραμματιστεί στις 3-10 Ιουνίου, ενώ για τους αποφοίτους των Επαγγελματικών Λυκείων στις 2-17 Ιουνίου. Η εξέταση των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθεί το διάστημα 18-30 Ιουνίου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς έχει αρχίσει και για τα Γυμνάσια, με την τελευταία ημέρα μαθημάτων να είναι η 30ή Μαΐου. Οι εξετάσεις για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων θα διεξαχθούν από την 1η Ιουνίου και μέχρι τις 15 του μηνός.

Τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία θα κλείσουν στις 15 Ιουνίου.

πηγή: dikaiologitika.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ενεργειακή κρίση: Οι κρίσιμοι σταθμοί και οι προϋποθέσεις για το νέο πακέτο μέτρων στήριξης
Προηγούμενο άρθρο
Οι πληρωμές από Υπουργείο Εργασίας, e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την περίοδο 23-27 Μαΐου
Μενού