Περισσότερες από 2.500 τηλεφωνικές κλήσεις πολιτών διαχειρίστηκε ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. την τελευταία εβδομάδα

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 373

Σύμφωνα με σχετικό Δ.Τ., ο ΕΟΠΠΕΠ στην προσπάθεια βελτίωσης της επικοινωνίας του με το ευρύ κοινό, διαθέτει αναβαθμισμένο τεχνολογικά πλαίσιο παροχής υπηρεσιών μέσω της γραμμής τηλεφωνικής επικοινωνίας 210-2709000 (επιλογή 1). Ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως σήμερα διαχειρίστηκε περισσότερες από 2.500 κλήσεις πολιτών. Επιπλέον, στο ίδιο διάστημα εξυπηρετήθηκαν πάνω από 500 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 400 ειδικές περιπτώσεις πολιτών που χρειάστηκαν περαιτέρω διαχείριση μόνο για τα πρόσφατα αποτελέσματα των εξετάσεων ΙΕΚ και ΣΕΚ.

Σε συνδυασμό με τις ανακοινώσεις που αναρτά ο Οργανισμός για την άμεση ενημέρωσή των πολιτών, καθώς και τα εργαλεία αναζήτησης που διαθέτει στην ιστοσελίδα του, τα οποία επίσης βελτιώνονται καθημερινά, ο ΕΟΠΠΕΠ στοχεύει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις αναμονές στην επικοινωνία των πολιτών με τον Οργανισμό.
Δεδομένου του γεγονότος ότι ο αριθμός των πολιτών που εξυπηρετούνται καθημερινά είναι ιδιαίτερα μεγάλος, παρακαλούνται οι πολίτες για θέματα ημερομηνιών έναρξης εξετάσεων πιστοποίησης, οδηγιών παραλαβής βεβαιώσεων και διπλωμάτων να προστρέχουν πρώτα στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.eoppep.gr, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι στους συντομότερους χρόνους.

Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται καθημερινά μεταξύ 11.00-15.00 στο 210-2709000 (επιλογή 1).

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πρόγραμμα Πανελλαδικών εξετάσεων ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, Ειδικών και Μουσικών μαθημάτων και προθεσμία Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ, έτους 2024
Προηγούμενο άρθρο
Στις 9 Νοεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για το Υouth Pass – Τον Δεκέμβριο η καταβολή της ενίσχυσης 150 ευρώ σε 200.000 νέους 18 και 19 ετών
Μενού