ΕΟΠΠΕΠ: Τετραήμερη προθεσμία κατάθεσης συμπληρωματικών δικαιολογητικών εξετάσεων μεταλυκειακού έτους των ΕΠΑΛ

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 88

Ολοκληρώθηκε από τον ΕΟΠΠΕΠ ο έλεγχος πληρότητας των 3.006 αιτήσεων αποφοίτων υποψηφίων για συμμετοχή στις εξετάσεις Πιστοποίησης του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) 1ης περιόδου 2024.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι, που θα λάβουν σχετική ειδοποίηση στο e-mail τους για την προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών, λόγω μη κατάθεσης αυτών κατά την αρχική τους αίτηση, να τα αποστείλουν εντός της προθεσμίας των τεσσάρων (4) ημερών από τη λήψη της ειδοποίησης, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων. Τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά πρέπει να είναι σε ευκρινή ψηφιακή μορφή και να αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω των συνδέσμων που αναγράφονται στο σχετικό ειδοποιητικό e-mail.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας του, θα αναρτήσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες για τα επόμενα στάδια της εξεταστικής διαδικασίας (εξεταστικά κέντρα, ημερομηνία διενέργειας εξετάσεων ανά ειδικότητα, λοιπές πληροφορίες)

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) να ενημερώνονται για κάθε στάδιο και ειδικότερη πληροφορία από τις σχετικές ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
e-ΕΦΚΑ: Παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 2 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ένταξη επτακοσίων (700) ιατρών στο Μητρώο του Ειδικού Σώματος Ιατρών (Ε.Σ.Ι.) του ΚΕ.Π.Α
Προηγούμενο άρθρο
Η Τροχαία Θεσσαλονίκης ενισχύεται με επιπλέον 100 αστυνομικούς για τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας
Μενού