Στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ η εφαρμογή “Πού δίνω εξετάσεις” για την εξατομικευμένη ενημέρωση των υποψηφίων εξετάσεων πιστοποίησης μεταλυκειακού έτους τάξης μαθητείας ΕΠΑ.Λ.

Κατηγορία: ΠΑΙΔΕΙΑ
Views: 74

Πλέον θα μπορεί, εύκολα και άμεσα, ο κάθε υποψήφιος των Εξετάσεων Πιστοποίησης αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) 1ης περιόδου 2024 να βρίσκει το εξεταστικό τμήμα που είναι δηλωμένος να εξεταστεί μέσω της ειδικής εφαρμογής «Πού δίνω Εξετάσεις;», που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. εδώ.

Επίσης, παρακαλούνται οι εξεταζόμενοι να διαβάσουν προσεκτικά, πριν την προσέλευσή τους στις εξετάσεις, όλες τις αναλυτικές Οδηγίες προς τους υποψήφιους εξεταζόμενους στις Εξετάσεις Πιστοποίησης των Αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) της 1ης Περιόδου 2024 που θα αναρτηθούν εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 29/06/2024 και την Κυριακή 30/06/2024 και παρακαλούμε τους υποψηφίους να συνεχίσουν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ https://www.eoppep.gr/index.php/el/ για κάθε πληροφορία σχετικά με τις εξετάσεις.

Μενού