Επιστροφή πινακίδων χωρίς καταβολή προστίμων

Κοινοποιήστε το άρθρο

Την επιστροφή πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας χωρίς την άμεση καταβολή των διοικητικών προστίμων, τα οποία μπορεί να πληρωθούν στο μέλλον, αποφάσισε για φέτος η Τροχαία.

Ωστόσο το «έθιμο» στις γιορτές να επιστρέφονται στους παραβάτες οδηγούς, οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που είχαν αφαιρεθεί από Τροχαία και δημοτική αστυνομία και μάλιστα φέτος χωρίς την καταβολή των προστίμων, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Η «Καθημερινή», στο κύριο άρθρο της με τίτλο «Ζητείται λογική» αναφέρει: «Στη χώρα των στρεβλώσεων και των εξαιρέσεων υπάρχουν και οι μποναμάδες, όπως αυτός της επιστροφής των πινακίδων και των αδειών οδήγησης παραβατών. Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα γίνεται αυτό. Φέτος, ειδικά, δεν απαιτείται η άμεση καταβολή των διοικητικών προστίμων από τους παραβάτες που παίρνουν άφεση αμαρτιών, στους οποίους περιλαμβάνονται και όσοι μιλούν στο κινητό κατά την οδήγηση. Όλα αυτά ενώ η Τροχαία προβάλλει τηλεοπτικά σποτ για την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης παράβασης και η Ελλάδα έχει πολύ υψηλά ποσοστά οδικών δυστυχημάτων. Ζητείται λογική…».

 

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *