Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 197

Εταιρείες στην Ελλάδα αναζητούν μηχανικούς: 

Για στελέχωση κατασκευαστικής εταιρείας, ζητείται πτυχιούχος Αρχιτέκτονας η Πολιτικός Μηχανικός. Αποστολή βιογραφικών intzi@idoffice.eu(link sends e-mail)

Από μελετητική / κατασκευαστική εταιρία ζητείται αρχιτέκτων, για την στελέχωση του μελετητικού της τμήματος, με ευχέρεια στην τρισδιάστατη σύνθεση αρχιτεκτονικών όψεων κατοικιών. Βιογραφικά στο info@batistatos.gr(link sends e-mail)

Εταιρία Συμβούλων που δραστηριοποιείται στον τομέα της Ασφάλειας στην Εργασία ζητά να προσλάβει Πολιτικό Μηχανικό, απόφοιτο ΑΕΙ, με εμπειρία σε θέματα Ασφάλειας για συνεργασία στην περιοχή του Νομού Αρκαδίας και Μεσσηνίας. Βιογραφικά στο email: info@process.com.gr(link sends e-mail)

Ζητείται αρχιτέκτων μηχανικός /πολιτικός μηχανικός για εργασία σε τεχνικό γραφείο στο Αίγιο. Αποστόλη βιογραφικού στο aigiotexnikografeio@gmail.com(link sends e-mail)

Κατασκευαστική εταιρεία αναζητά Πολιτικό Μηχανικό με τουλάχιστον 5ετή εμπειρία στην κοστολόγηση και εκτέλεση οικοδομικών έργων ως υπεύθυνο εργοταξίων εκτός Αττικής. Αποστολή βιογραφικών στο email : hr@doriki.gr(link sends e-mail)

Εταιρεία με έδρα την Αθήνα, ζητά για πλήρη απασχόληση Αρχιτέκτονα και Πολιτικό Μηχανικό τουλάχιστον 10ετούς εμπειρίας . Απαιτείται άριστη γνώση autocad, ΓΟΚ – NOK , κτιριοδομικού επιμέτρησης και κοστολόγησης -παρακολούθησης έργων. Επικοινωνια Επικοινωνια- αποστολη βιογραφικων: e-mail:info@edeka.com.gr(link sends e-mail)phone:2105156578-9

Η ΒΑΛΕΡ ΑΕ (www.valeur.gr) ζητά δύο νεαρούς πτυχιούχους, ιδανικά μηχανικούς (πολ. μηχανικό, αρχιτέκτονα, τοπογράφο, μηχανολόγο) με μεταπτυχιακό σε Real Estate/MBA/Finance, ως στέλεχος, “νεαρός εκτιμητής ακινήτων και υποστήριξη όλων των εταιρικών δραστηριοτήτων”. Για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Προυπηρεσία όχι απαραίτητη, κάποια εξοικείωση με εκτιμήσεις επιθυμητή. Θα απαντηθούν μόνο προεπιλεγμένα βιογραφικά : loucas.valetopoulos@valeur.gr(link sends e-mail)

Ζητείται από τεχνική εταιρεία Μηχανικός ΑΕΙ ή ΤΕΙ για μόνιμη εργασία γραφείου εντός Αθηνών, με πολυετή εμπειρία στην υποστήριξη δημοσίων έργων, γνώση Η/Υ, κάτοχος διπλώματος οδήγησης ΙΧΕ. Βιογραφικά στο e-mail: litsa.koutroubi@gmail.com(link sends e-mail)

Αναζητούμε σχεδιάστρια/στη για πλήρη απασχόληση σε Τεχνική Μελετητική -Κατασκευαστική εταιρεία. Θα εκτιμηθεί η ευχέρεια στον σχεδιασμό 2D/3D,η πολύ καλή γνώση πολεοδομικών κανονισμών και των νόμων αυθαιρέτων, η οργανωτικότητα και η όρεξη για εργασία. Η εταιρεία εδράζεται στο Ίλιον. Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο email: techoffice.career@gmail.com(link sends e-mail)

Zητείται πολιτικός μηχανικός με πολυετή εργοταξιακή εμπειρία για να αναλάβει την επίβλεψη ανέγερσης τουριστικού συγκροτήματος στις Κυκλάδες. Αποστολή βιογραφικών και portfolio στην ηλεκτρονική διεύθυνση informacv@yahoo.gr(link sends e-mail)

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας σε Εκπαιδευτικούς Φορείς στο εξωτερικό
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας σε Ερευνητικούς Φορείς στο εξωτερικό
Μενού