Πρόγραμμα ΕΣΠΑ “Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας”: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλλετε αιτήσεις – Ποιους αφορά

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 204

Μέχρι την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 στις 17:00 ώρα μπορούν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να υποβάλουν τις αιτήσεις για να υπαχθούν στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας – Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση».

Όπως αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωση του, “κατά τα λοιπά ισχύουν τα αναγραφόμενα στην απόφαση με Α.Π.8755/2893/Α3/19.12.2018 Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων στη Δράση «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση», ΕΣΠΑ 2014–2020 (ΑΔΑ: 6ΝΒΞ465ΧΙ8-ΒΥΚ),όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τα συνημμένα αυτής παραρτήματα ως αναπόσπαστο μέρος της. Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση παρέχονται από το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ, Μεσογείων 56 – Αθήνα, στο τηλ. 8011136300 και e-mail επικοινωνίας: infoepan@mou.gr”.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω δράση στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο, στην παροχή υπηρεσιών εστίασης και την παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής εκπαίδευσης –κοινωνικής μέριμνας προκειμένου να αναβαθμίσουν το επίπεδο επιχειρησιακής οργάνωσης και λειτουργίας τους.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται στα 60 εκατ. ευρώ. Στο πλαίσιο του προγράμματος, μπορούν να επιχορηγηθούν επενδυτικά σχέδια προϋπολογισμού από 10.000 έως 150.000 ευρώ, ενώ το ύψος της επιδότησης ανέρχεται στο 50% του επιλέξιμου επενδυτικού σχεδίου. Τα επενδυτικά σχέδια που θα υποβληθούν, πρέπει να σχετίζονται με την αναβάθμιση του επιπέδου επιχειρησιακής οργάνωσης και λειτουργίας των επιχειρήσεων στους τομείς της.

 

Πηγή: enikonomia.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
25 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στο εξωτερικό
Προηγούμενο άρθρο
Πότε θα καταβληθούν τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα
Μενού