Κοινωνικό μέρισμα: Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ζητούν οι λογιστές

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 7

Την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα ζητούν οι λογιστές (ΠΟΦΕΕ) από την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι είναι απαραίτητη για να λάβουν το μέρισμα όλοι όσοι το δικαιούνται.

Η ανακοίνωση της ΠΟΦΕΕ

“Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. σας κοινοποιεί αίτημα του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Αγρινίου & Περιχώρων με το οποίο ζητείται παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα.

Συγκεκριμένα στο αίτημά του ο Σύλλογος αναφέρει:

Την Τρίτη 17/12/2019 ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για το Κοινωνικό Μέρισμα έτους 2019.

Από την έναρξη λειτουργίας παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα στην πλατφόρμα, κυρίως με την διασταύρωση του χρόνου ανεργίας, επίσης επισκέπτονται τα γραφεία μας όλοι δικαιούχοι και μη, οπότε ο χρόνος καθυστέρησης είναι πολύ μεγάλος. Επίσης οι εργάσιμες ημέρες έως την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων είναι μόλις έξι.

Όλα τα ανωτέρω μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αν επιθυμούμε το κοινωνικό μέρισμα να το λάβουν όλοι όσοι το δικαιούνται, η παράταση της ημερομηνία λήξης είναι απαραίτητη.

Ευελπιστούμε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας”.

 

Πηγή: enikonomia.gr

Μενού