ΑΣΕΠ: Έρχεται προκήρυξη για 845 θέσεις σε 285 ΟΤΑ (πίνακας +έγγραφο)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Να επιβεβαιώσουν τις 845 θέσεις τακτικού προσωπικού που έχουν εγκριθεί από την Επιτροπή ΠΥΣ 33/2006 στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων έτους 2020, ζητά από 285 δήμους και περιφέρειες το υπουργείο Εσωτερικών. Συγκεκριμένα, με EΓΚΥΚΙΟ του το ΥΠΕΣ ζητά τους ΟΤΑ έως την ερχόμενη Παρασκευή 6 Νοεμβρίου:

α) να επιβεβαιώσουν τις θέσεις, να καταγράψουν τα πρόσθετα προσόντα και να αποστείλουν τα σχετικά δικαιολογητικά στον ειδικό διαδικτυακό τόπο για στοιχεία προσωπικού Τ.Α του ΥΠΕΣ (https://aftodioikisi.ypes.gr/prosopiko_TA_upload2016/ ), στη διαδρομή

που προορίζεται για την άντληση αρχείων (https://aftodioikisi.ypes.gr/prosopiko_TA/downloads/) /υποφάκελος «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ 2020».

β) να αποστείλουν, αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση info@ypes.gr το έγγραφο με τα δικαιολογητικά.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο:  «Σε περίπτωση που δεν αναρτηθεί από φορέα ο πίνακας στον τόπο και δεν αποσταλεί το έγγραφο μετά των δικαιολογητικών εμπρόθεσμα, οι θέσεις του φορέα δεν θα συμπεριληφθούν στον πίνακα της Υπηρεσίας μας προς το ΑΣΕΠ».

Μάλιστα, το ΥΠΕΣ ζητά «τις άμεσες ενέργειές των ΟΤΑ,» εντός της τιθέμενης προθεσμίας, ώστε να καταστεί δυνατή η έκδοση της προκήρυξης το συντομότερο δυνατόν».

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *