Εμβόλια: Άνοιξαν τα ραντεβού για όλα τα σκευάσματα για τους 40-44 ετών

Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 175

Εμβόλια: Αυξάνεται διαρκώς το εύρος των εμβολίων για όλο και περισσότερες ηλικίες. Έτσι τα άτομα ηλικίας 40-44 ετών θα μπορούν από σήμερα Παρασκευή (21/05) να κλείνουν ραντεβού μέσω της πλατφόρμας με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια.

Η πλατφόρμα emvolio.gov.gr θα είναι διαθέσιμοι για πολίτες ηλικίας 40 έως 44 ετών προκειμένου να ορίσουν το σχετικό ραντεβού τους με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη την Πέμπτη, τόνισε πως στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι ομάδες 35-39 και 30-34.

Πώς κλείνουμε ραντεβού για όλα τα εμβόλια

Όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν με τα διαθέσιμα εμβόλια για την ηλικιακή τους ομάδας μπορούν να κλείσουν ραντεβού με τους εξής τρόπους:

  • Μετάβαση σε κάποιο φαρμακείο το οποίο θα τους βοηθήσει να κλείσουν το ραντεβού.
  • Μετάβαση σε κάποιο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), όπου και ένα τρίτο πρόσωπο μπορεί να το κάνει με μια υπεύθυνη δήλωση.
  • Μέσω άυλης συνταγογράφησης και εάν οι πολίτες είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία, λαμβάνουν αυτόματα μήνυμα και το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να επιβεβαιώσουν το ραντεβού μέσω SMS στον πενταψήφιο κωδικό αποκλειστικής χρήσης 13034.
  • Μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr. Εισάγοντας τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ στην ιστοσελίδα.

 

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Επικαιροποίηση των Ευρωπαϊκών κατευθυντήριων γραμμών για την πιστοποίηση της μη τυπικής και της άτυπης μάθησης.
Προηγούμενο άρθρο
Παράταση υποβολής δηλώσεων Ειδικού Φόρου ακινήτων (ημερομηνία)
Μενού