Freestudies learn English

ΔΥΠΑ: Από σήμερα η καταβολή του δώρου Πάσχα

Κατηγορία: ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Views: 103

Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Πάσχα θα γίνουν από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) με απευθείας κατάθεση το απόγευμα της Πέμπτης 10 Απριλίου.

Εξάλλου, αύριο Παρασκευή 11 Απριλίου ξεκινάει η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, του επιδόματος εργασίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η προπληρωμή του Δώρου Πάσχα σε επιδοτούμενους ανέργους, σε δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, του επιδόματος γονικής άδειας και του επιδόματος εργασίας.

Οι πληρωμές είναι διαθέσιμες για ανάληψη και ηλεκτρονικές πληρωμές, μέσω των προπληρωμένων καρτών, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, μετά την καταβολή τους από τη ΔΥΠΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2). Περισσότερες πληροφορίες: https://www.dypa.gov.gr

aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Τέθηκαν σε ισχύ οι τελωνειακοί δασμοί αντιποίνων 84% της Κίνας σε προϊόντα των ΗΠΑ
Προηγούμενο άρθρο
ΑΣΕΠ – 5ΓΔ/2025: Βγήκαν οι πίνακες για την πλήρωση θέσεων ευθύνης στην Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας
Μενού