Αναπτυξιακή Σύμπραξη: Ημερίδα για την απασχόληση

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 363

JOD1Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Θεσσαλονίκη, κοιτίδα επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας» διοργανώνει τη Δεύτερα 21 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «ΔΡΑΣΗ στην ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στην ΑΝΕΡΓΙΑ», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη αποτελεί έναν φορέα, στον οποίο εταίροι είναι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου, καθώς και ιδιωτικές επιχειρήσεις συμβούλων και Κ.Ε.Κ.

Η Σύμπραξη λειτουργεί στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Θεσσαλονίκη: Κοιτίδα επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας, με στόχο την απασχόληση».

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν οι στόχοι, οι δράσεις και τα αναμενόμενα αποτελέσματα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, καθώς, επίσης, θα αναλυθούν οι διαδικασίες και τα κριτήρια επιλογής των ωφελουμένων.

Η Σύμπραξη «Θεσσαλονίκη: Κοιτίδα επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας, με στόχο την απασχόληση» απευθύνεται σε 160 ανέργους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θα ωφεληθούν άμεσα μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης και επιμόρφωσης και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Στόχος είναι η προώθησή τους στην αγορά εργασίας και ειδικότερα στους τομείς εμπορίου, τουρισμού, καινοτόμου επιχειρηματικότητας και κοινωνικών επιχειρήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων, μετά από την τελευταία παράταση, μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, στην Αναπτυξιακή Εταιρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης «Ο Σύμβουλος του Επαγγελματία» (Αριστοτέλους 27).

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Οι έξι αλλαγές που έρχονται στον ΟΑΕΕ- Στο στόχαστρο εισφορές και απαλλαγές
Προηγούμενο άρθρο
ΕΑΠ από 1/11 οι αιτήσεις για το έτος 2014-15
Μενού