Ημέρες Καριέρας Start-Up στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών!

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 339

oik.πανΗ Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Ο.Π.Α. σε συνεργασία με τα Γραφεία Διασύνδεσηςκαι Πρακτικής Άσκησης και τηΔομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας Start–Up» που θα πραγματοποιηθεί την 4η Δεκεμβρίου 2013 στο Radisson Blu Park Hotel.

Οι «Ημέρες Καριέρας Start – Up» διοργανώνονται φέτος για πρώτη φορά στο Ο.Π.Α. Σκοπό έχουν τη στήριξη των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου σε επίπεδο απασχόλησης και τη διασύνδεσή τους με νεοφυείς αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις (start-ups).

Η πρωτοβουλία αυτή είναι ενδεικτική της πρόθεσης του Πανεπιστημίου να ενισχύσει τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, διευκολύνοντας την προσέγγιση του δυναμικού του με τις νεοφυείς αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Μέσω των συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν στην εκδήλωση, οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το 3ο έτος σπουδών και οι απόφοιτοι του Ο.Π.Α. θα έχουν τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας σε μία start-up.

Επιπλέον, οι φοιτητές που έχουν δικαίωμα πρακτικής άσκησης θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία εργασίας σε μία start-up μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης του Πανεπιστημίου.

Για τη συμμετοχή των φοιτητών και αποφοίτων στις «Ημέρες Καριέρας Start–Up» θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας βάσει της υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής. Λόγω της τήρησης σειράς προτεραιότητας, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μόνο αν έχουν επιβεβαιωμένη διαθεσιμότητα για την ημέρα της εκδήλωσης και σαφή δέσμευση να παραβρεθούν.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Η MLS ζητάει Graphic / Ιndustrial Designer
Προηγούμενο άρθρο
Τι αλλάζει στις άδειες δημοσίων υπαλλήλων
Μενού