Πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού στη σχολή εμπορικού ναυτικού

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 402

AENΑνακοίνωση πρόσληψης ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στη δημόσια σχολή εμπορικού ναυτικού μετεκπαίδευσης θαλαμηπόλων (δσεν/μετ/θαλ) Η ΔΣΕΝ/ΜΕΤ/ΘΑΛ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου προτίθεται να προσλάβει για το εκπαιδευτικό έτος 2013-2014 σύμφωνα με τις διατάξεις του Β.Δ 200/1973, της παρ. 3 του άρθρου 29 του Ν. 1943/91, όπως αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 10 του Ν. 2026/1992 (ΦΕΚ Α’ 43), σε συνδυασμό με το 1° εδάφιο της περίπτωσης β.β του άρθρου 24 και την περ. β της παρ. 2 του άρθρου 14 του ν.2190/1994, και με το ΩΠ: 171045/10-13 εγκριτικό σήμα ΥΝΑ/ΓΔΔΥ/ΔΠΠ 2° ωρομίσθιους καθηγητές ως εξής:

  • Έναν (1) Αρχιθαλαμηπόλο Ε.Ν., για το μάθημα Επαγγελματικές Γνώσεις.
  • Μέχρι δύο (2) καθηγητές Αγγλικής Φιλολογίας, για το μάθημα Αγγλικά.
  • Έναν (1) καθηγητή Γαλλικής Φιλολογίας, για το μάθημα Γαλλικά.
  • Έναν (1) καθηγητή Φιλόλογο, για το μάθημα Γενικές Γνώσεις (Ιστορία – Γεωγραφία).
  • Ένα (1) Πλοίαρχο Ε.Ν., για το μάθημα Ναυτικές Γνώσεις.
  • Ένα (1) Βιολόγο, για το μάθημα Υγιεινή. Η Υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα να μην προβεί στην πρόσληψη του προσωπικού που προκηρύσσεται, σε περίπτωση μεταβολής των εκπαιδευτικών αναγκών της Σχολής, χωρίς αυτό να εγείρει οποιαδήποτε απαίτηση από τους υποψηφίους.
Η προκληθείσα δαπάνη των ωρομισθίων εκπαιδευτικών που θα προσληφθούν είναι επιλέξιμη για συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων» του ΕΣΠΑ 2007-2013.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ I
Οι υποψήφιοι υποβάλουν τα κατωτέρω δικαιολογητικά:
  • 1. Αίτηση συμμετοχής και Βιογραφικό Σημείωμα.
  • 2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητος.
  • 3. Επικυρωμένους Τίτλους Σπουδών και αποδεικτικά εξειδικευμένων γνώσεων κατά περίπτωση. Οι κάτοχοι Διπλώματος ή Πτυχίου Πανεπιστημίου αλλοδαπής πρέπει να προσκομίσουν ισοτιμία -αναγνώριση και αντιστοιχία από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
  • 4. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 Ν. 1599/86, στην οποία ο υποψήφιος θα αναφέρει:

α) Εάν είναι συνταξιούχος και από ποιο φορέα λαμβάνει σύνταξη ή εάν είναι εργαζόμενος και που απασχολείται.
β) Εάν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχει απαλλαγεί νόμιμα από αυτές, ότι δεν έχει κηρυχθεί ανυπότακτος και δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για λιποταξία καθώς και τα στοιχεία του στρατολογικού γραφείου στο οποίο υπάγεται.

γ) Εάν έχει καταδικαστεί για κακούργημα και για οποιαδήποτε κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή εν υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί τη Υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής και δεν έχει λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα, έστω και αν έχει λήξει ο χρόνος που ορίστηκε για στέρηση – ότι δεν είναι υπόδικος και δεν έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε – ότι δεν έχει, λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή και δεν τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση.
δ) Εάν έχει την ιδιότητα του Δημοσίου Υπαλλήλου και στην περίπτωση αυτή ότι δεν εμπίπτει στις απαγορευτικές διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 1 του Ν. 1256/82 περί πολυθεσίας, όπως προστέθηκε και με την παρ. 1 του άρθρου 21 του Ν. 1400/83, καθώς και σε αυτές του άρθρου 35 του Ν. 3528/07.
ε) Ότι αποδέχεται όλους τους όρους της προκήρυξης.

  • 5. Πιστοποιητικό ένταξης στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Εϋνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού [ΕΟΠΠΕΠ (πρώην ΕΚΕΠΙΣ)]. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ενταγμένοι στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων (Μητρώο Β’) του ΕΟΠΠΕΠ (πρώην ΕΚΕΠΙΣ) (ηλεκτρονική διεύθυνση www.eoppep.gr) σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθμ. 113613/03-11-2006 (ΦΕΚ 1700Β/2006) ΚΥΑ των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας που τροποποίησε την υπ’ αριθμ. 113172/2005 (ΦΕΚ 1593Β/2005) όμοια απόφαση.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ II.
Επίσης υποβάλουν κατά περίπτωση τα κατωτέρω:
  • Αποδεικτικά επαγγελματικής προϋπηρεσίας.
  • Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Ναυτικού Φυλλαδίου, προκειμένου για εν ενεργεία Ναυτικούς «σελίδες με στοιχεία ναυτικού και τελευταία απόλυση».
  • Μηχανογραφικό δελτίο θαλάσσιας Υπηρεσίας επικυρωμένο από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Αιγαίου / ΔΝΕΡ 4 (Μας Μεραρχίας 18)
  • Πιστοποιητικά Υπηρεσίας (εφόσον υπάρχουν), θεωρημένα από Ελληνική ή Προξενική Λιμενική Αρχή.
  • Επικυρωμένη βεβαίωση εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας στη Δημόσια Ναυτική Εκπαίδευση, εφόσον υπάρχει.
Μενού