Δράση Teachers4Europe 2013-2014

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 400

teachers-4Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει την εκπαιδευτική δράση Teachers4Europe 2013-2014.

Οι εκπαιδευτικές δράσεις “Teachers4Europe” που υλοποιήθηκαν, με εξαιρετική επιτυχία, τις σχολικές χρονιές 2011-12 & 2012-13 δημιούργησαν ένα ανθρώπινο δίκτυο εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που απαρτίζεται από 175 Teachers4Europe.
Οι Τeachers4Europe αξιοποιώντας τη θεωρητική και βιωματική εκπαίδευση που τους παρείχε αυτή η εκπαιδευτική δράση, πραγματοποίησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούν με τους μαθητές στα σχολεία τους σε όλη τη χώρα, προγράμματα εργασιών με επίκαιρα ευρωπαϊκά θέματα.
Φέτος η εκπαιδευτική δράση διαφοροποιείται και θα πραγματοποιηθεί σε 2 φάσεις:
  • την επιλογή και επιμόρφωση “Teachers4EuropeAmbassadors” (Πρεσβευτές Επιμόρφωσης) και
  • την επιλογή και επιμόρφωση “Teachers4Europe” με την υποστήριξη των “Teachers4EuropeAmbassadors” σε τοπικό επίπεδο
Περισσότερες πληροφορίες για την εκπαιδευτική δράση “Teachers4Europe” καθώς και την ανοιχτή πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για την 1η φάση (καταληκτική ημερομηνία υποβολής η 31η Οκτωβρίου 2013) μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα : www.teachers4europe.gr.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ Σέρρες
Προηγούμενο άρθρο
Αποζημιώσεις σε 399 παραγωγούς σήμερα Παρασκευή από τον ΕΛΓΑ
Μενού