Έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Ηλιούπολης

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 77

evonimos150Ο Δήμος Ηλιούπολης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης), κηρύσσει την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Ηλιούπολης.Η έναρξη για τη χειμερινή περίοδο (Νοέμβριος 2013 έως Ιανουάριος 2014) είναι την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013, ώρα 18:30 μ.μ., στο Θέατρο του δημαρχιακού Μεγάρου της πόλης (Λεωφ. Σοφ.Βενιζέλου 112-114 & Λεωφ. Πρωτόπαππα).

Ο Δήμος Ηλιούπολης είναι  μεταξύ των πρώτων πανελλαδικά δήμων που ξεκίνησαν ήδη από τον Μάιο 2013 το όλο εγχείρημα, κατανοώντας την αξία των πολιτικών της Δια Βίου Μάθησης τόσο στην αύξηση της απασχόλησης και στην οικονομική ευημερία όσο και στην πλήρη συμμετοχή του ατόμου στην κοινωνία.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλους Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Το Κ.Δ.Β.Μ θα λειτουργήσει κατά τη χειμερινή περίοδο από 20 Νοεμβρίου 2013 έως τις 31 Ιανουαρίου 2014 με τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  1. Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα
  2. Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση
  3. Επαγγελματική ενεργοποίηση ανέργων γυναικών
  4. Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων
  5. Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2)
  6. Γερμανικά για τον τουρισμό (Α1-Α2)
  7. Ιταλικά για τον τουρισμό (Α1-Α2)
  8. Ισπανικά για τον τουρισμό (Α1-Α2)
  9. Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Σχολικής Μέριμνας: κα Χατζηβασιλείου Μαντώ (τηλ. επικοινωνίας: 210-9970123) & κα Λουκοπούλου Αικατερίνη ( τηλ. επικοινωνίας: 210-9970124).

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
2 θέσεις εργασίας στη Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Ευρύτερης περιοχής Αμυνταίου Φλώρινας
Προηγούμενο άρθρο
Θέση νηπιαγωγού στο Δήμο Πωγωνίου
Μενού