Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στο Δήμο Ηρακλείου

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 298

γΤο Τμήμα Κρήτης της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων οργανώνει συνάντηση την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο “Atrion” προκειμένου να ενημερώσει τους τοπικούς φορείς της Κρήτης για τη δημιουργία ενός δικτύου φορέων και επιχειρήσεων του πολιτισμού, της χειροτεχνίας και του αγροτουρισμού. Στη συνάντηση αυτή θα παρουσιαστούν οι στόχοι και οι δράσεις του δικτύου, καθώς και τα οφέλη που θα αποκομίσουν από τη συμμετοχή τους σε αυτό και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η ενημέρωση αφορά στο έργο “Handicraftone” του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδας – Κύπρου και περιλαμβάνει δύο προγράμματα κατάρτισης.

• «Νέες Μέθοδοι Παραγωγής, Προώθηση Χειροτεχνικών Προϊόντων και Διαδικασίες Σήμανσης»

Σκοπός του προγράμματος είναι η κατάρτιση 15 στελεχών, υπαλλήλων και ιδιοκτητών χειροτεχνικών και βιοτεχνικών επιχειρήσεων της περιοχής παρέμβασης (Κρήτη) που δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο της παραδοσιακής χειροτεχνίας και λαϊκής τέχνης.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 20 ώρες και η συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ.

• «Σχεδιασμός Πακέτων Εναλλακτικού Τουρισμού»

Σκοπός του προγράμματος είναι η κατάρτιση 15 στελεχών, υπαλλήλων και τουριστικών επιχειρήσεων (Τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, αγροτοτουριστικά καταλύματα) της περιοχής παρέμβασης που δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο του εναλλακτικού τουρισμού.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 30 ώρες και η συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ.

Η έναρξη και των δύο προγραμμάτων κατάρτισης θα γίνει την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 στις 5 μ.μ. και θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα (ώρες 17:00-21:00) στην ΕΕΔΕ, Κονδυλάκη 105 & Βάρνης (Θέρισσος), Ηράκλειο. Τηλ. 2810263351, 2810258869, email: creta@eede.gr.

Μενού