Δωρεάν εργαστήρια δημιουργικής γραφής στην Θεσσαλονίκη

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 567

grafhΕργαστήρια δημιουργικής γραφής για ενηλίκους με αντικείμενο την ενασχόληση στη λογοτεχνία και στον πεζό λόγο, διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στις Περιφερειακές Δημοτικές Βιβλιοθήκες Άνω Τούμπας και Κωνσταντινουπόλεως.

Συγκεκριμένα, τα εργαστήρια είναι δωρεάν κι απευθύνονται σε ενηλίκους άνω των 18 ετών που ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τη λογοτεχνία και συγκεκριμένα με τον πεζό λόγο και θα πραγματοποιηθούν με εισηγητή τον συγγραφέα Γιώργο Σανιδά ο οποίος συμμετέχει στο πρόγραμμα εθελοντικά.

Στόχος των εργαστηρίων είναι να φέρουν τον μη ιδιαίτερα μυημένο ακροατή σε επαφή με τον κόσμο της λογοτεχνίας, να προσφέρουν γνώσεις, να αποσαφηνίσουν έννοιες και να δώσουν ερεθίσματα περαιτέρω μελέτης.Παράλληλα, μέσα από ασκήσεις και παραδείγματα, οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται ώστε να γράφουν και να διαβάζουν σωστά και να αναπτύσσουν την κριτική τους ικανότητα.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν ως εξής: 

  • Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 – 19:00 έως 20:30: Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας «Κληροδότημα Στ. Νικολαΐδη» Γρ. Λαμπράκη 187, τηλ. 2310 950370
  • Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 – 18:30 έως 20:00: Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως 45, τηλ. 2310 315100

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στις παραπάνω βιβλιοθήκες και να προσκομίσουν ένα δισέλιδο διήγημά τους, στο οποίο δεν θα αναγράφεται το όνομά τους.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης και του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πηγή: biscotto.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων και νέες καταργήσεις φορέων : Non paper ΥΔΙΜΗΔ
Προηγούμενο άρθρο
ΕΟΠΥΥ: 1 ευρώ για ραντεβού στα ιατρεία συμβεβλημένων γιατρών
Μενού