Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο επισκευής smartphone της Samsung

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 288

αρχείο λήψης (2)Η Samsung Ελλάδας προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο 1ο «Samsung Service Lab» που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Μαΐου στο INNOVATHENSPowered by Samsung (Samsung Lab) τον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηνών.

Το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών, θα προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphone. Απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών/τηλεπικοινωνιών. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Ο στόχος του workshop «Samsung Service Lab» είναι η γνωριμία με τις after sales διαδικασίες υποστήριξης πελατών και πιο συγκεκριμένα, η διάδοση τεχνογνωσίας σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, η διαχείριση δεικτών ποιότητας καθώς και η διαχείριση πελατών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 210-3475518 (Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Ώρες: 10.00 – 17.00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Διήμερο σεμινάριο «Samsung Service Lab»

– 19/5 (ώρες 09:05-12:35) & 20/5 (ώρες 09:05-13:30)

– INNOVATHENS, «Τεχνοπολις» Δήμου Αθηναίων (κτήριο Αεριοφυλάκιο 2) Πειραιώς 100, Γκάζι

– 2ος όροφος, Samsung Lab

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Επικαιροποίηση και εμπλουτισμός μητρώου ΚΣΕ
Προηγούμενο άρθρο
Ανοιχτά ΚΕΠ και Δήμοι στις εκλογές
Μενού