Διαγωνισμός Επιχειρηματικών Ιδεών BeatIT

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 259

αρχείο λήψης (3)Το Παράρτημα Μακεδονίας-Θράκης της Ελληνικής Εταιρίας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ), έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ευκαιριών για καινοτομία και επιχειρηματικότητα στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και όχι μόνο, διοργανώνει Διαγωνισμό Επιχειρηματικών Ιδεών «BeatIT» στο χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

O διαγωνισμός BeatIT θα διεξαχθεί σε 3 φάσεις και τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας σε συνεργασία με το CITY College-The University of Sheffield International Faculty, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος(ΣΕΒΕ), την Innovation Farm, την GDG Thessaloniki (Google Developers Group) και το Coho – the coworking home.

Υποβάλλετε την ιδέα σας (έχετε δεν έχετε ιδέα) έως τις 23 Μαΐου 2014 και προχωρήστε ένα ακόμη βήμα μπροστά…στον κόσμο του επιχειρείν!

Ο διαγωνισμός έχει ως στόχο την ενθάρρυνση του επιχειρηματικού πνεύματος σε όσους ασχολούνται με τεχνολογίες πληροφορικής καθώς και τη σύνδεση των Κέντρων Γνώσης της Βορείου Ελλάδος με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν προτάσεις που συνοψίζουν την πρωτοτυπία της επιχειρηματικής ιδέας, το κενό της αγοράς που φιλοδοξούν να καλύψουν και το επιχειρηματικό μοντέλο που υιοθετούν υπό μορφή σύντομων περιλήψεων.

Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από μικτή επιτροπή επαγγελματιών της Πληροφορικής, ειδικών σε θέματα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας και εκπροσώπων των τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Βορείου Ελλάδας.

Οι καλύτερες προτάσεις θα παρουσιαστούν με τη μορφή 3λεπτου Pitching (ταχείας παρουσίασης) ενώ οι συμμετέχοντες στις καλύτερες ιδέες θα λάβουν μέρος σε διήμερο Bootcamp (Stage One 48) από την Innovation Farm. Η τελική ανάδειξη της νικήτριας ομάδας θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση που θα οργανώσει το Παράρτημα Μακεδονίας Θράκης της ΕΠΥ την Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014. Η νικήτρια ομάδα θα φιλοξενηθεί δωρεάν για 5 μήνες στον ανοικτό χώρο συνεργασίας και επαγγελματικής ανάπτυξης Coho.

Υποβολή αιτήσεων εδω

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Porto Carras στη Χαλκιδική
Προηγούμενο άρθρο
Διοικητικοί στη Διεθνή Διαφάνεια στη Γερμανία
Μενού