Χαλκιδική: Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2014

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 262
images (3)Στο 22ο Φεστιβάλ Κασσάνδρας “δίνουν το παρών” μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πάριος και η Χάρις Αλεξίου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Χρύσα Ρώπα, ο Γιάννης Μπέζος, ο Στέλιος Μάινας, η Νατάσα Μποφίλιου, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Γιώργος Κιμούλης, η Μαρία Καβογιάννη.
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2014:

5 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ] “Μαρία Πενταγιώτισσα” του Μποστ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μποσταντζόγλου, με τον ίδιο, τον Θανάση Βισκαδουράκη, τη Δήμητρα Παπαδήμα, τον Κώστα Φλωκατούλα κ.α.

11 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ] “Η μικρή γοργόνα” του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

12 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ] “Τρωάδες” του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, με τον Στέλιο Μάινα, τη Φιλαρέτη Κομηνού, τον Άρη Λεμπεσόπουλο, τη Ζέτα Δούκα, την Ιωάννα Παππά κ.α.

17 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]”Xanazoo”, μιούζικαλ του Μάνου Βαφειαδη.

18 Ιουλίου [ΣΥΝΑΥΛΙΑ] Φίλιππος Πλιάτσικας, Μπάμπης Στόκας, Γεωργία Νταγάκη.

19 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ] “Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη”, σε κείμενο και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, με τη Χρύσα Ρώπα, την Ελένη Καστάνη, τη Τζέσυ Παπουτσή, τη Σοφία Βογιατζάκη κ.α.

23 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]”Δείπνο με φίλους” του Ντόναλντ Μάργκιουλις, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Βαλτινού, με τον ίδιο, τη Ρένια Λουιζίδου, τη Μπέσυ Μάλφα, τον Κλέωνα Γρηγοριάδη.

26 Ιουλίου [ΣΥΝΑΥΛΙΑ] Γιάννης Πάριος.

27 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ] “Χάνσελ και Γκρέτελ” των αδελφών Γκριμ, σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα.

30 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ] “Θεσμοφοριάζουσες” του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με τον ίδιο, τον Δημήτρη Πιατά, τη Φαίη Ξυλά, τον Θανάση Αλευρά κ.α.

1 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ] “Η κοιμωμένη ξύπνησε” των Ξένιας Καλογεροπούλου και Θωμά Μοσχόπουλου σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, με την Αιμιλία Αρσένη, τον Ορέστη Τζιόβα, τον Σταύρο Σβήγγο, την Ευαγγελία Συριοπούλου κ.α.

2 Αυγούστου [ΣΥΝΑΥΛΙΑ] Νατάσα Μποφίλιου

4 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ] “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας” του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Παπαδόπουλου, από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιστιστικού Συλλόγου “Η Κασσάνδρα”.

6 Αυγούστου [ΣΥΝΑΥΛΙΑ] Μελίνα Ασλανίδου

7 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ] “Παντρολογήματα” του Νικολάι Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπεζου, με τον ίδιο, τον Χρήστο Λούλη, τη Ναταλία Τσαλίκη, την Κατερίνα Λυπηρίδου κ.α.

9 Αυγούστου [ΣΥΝΑΥΛΙΑ] Τάνια Τσανακλίδου, Χάρις Αλεξίου

12 Αυγούστου [ΣΥΝΑΥΛΙΑ] Κώστας Θωμαίδης, Δημήτρης Νικολούδης, Χρήστος Κολοβός

14 Αυγούστου [ΣΥΝΑΥΛΙΑ] Βασίλης Παπακωνσταντίνου

16 Αυγούστου [ΣΥΝΑΥΛΙΑ] Γιάννης Χαρούλης

23 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ] “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, με τη Μαρία Καβογιάννη, την Καίτη Κωνσταντίνου, τη Νάντια Κοντογεώργη, τον Αντώνη Λουδάρο, τον Θανάση Τσαλταμπάση κ.α.

30 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ] “Περσέας και Ανδρομέδα”, σε κείμενο και σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, με τον Πέτρο Κιοσέ, τη Χριστίνα Κουλουμπή, την Δέσποινα Πολυκανδρίτου κ.α.

Όλες οι παραστάσεις θα δοθούν στο Αμφιθέατρο Σίβηρης.

Πηγή: newsbomb.gr

Μενού