Τρίτη εβδομάδα εκδηλώσεων για το Φεστιβάλ Ολύμπου

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 256
43ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2014Με νέες εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού συνεχίζεται το Φεστιβάλ Ολύμπου για τρίτη εβδομάδα.

Το αρχαίο θέατρο του Δίου στην Κατερίνη πρόκειται να φιλοξενήσει τις προγραμματισμένες για αυτήν την εβδομάδα εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, σε μια περίοδο, μάλιστα, όπου η  τουριστική κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη, τόσο λόγω του Φεστιβάλ Ολύμπου, όσο και λόγω των καθημερινών επισκέψεων στον αρχαιολογικό χώρο.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Η άκρη του ουρανού του Fatih Akin

Ένα δυνατό δράμα με υπέροχο καστ, στο οποίο οι ζωές και οι μοίρες έξι ανθρώπων – τεσσάρων Τούρκων και δύο Γερμανών – διασταυρώνονται ανάμεσα στον έρωτα και το θάνατο, το Αμβούργο και την Πόλη. O Αλί, χήρος, ζει μόνος στο Αμβούργο. Γνωρίζοντας την Γιέτερ, πόρνη, θα αποφασίσουν να ενώσουν τις μοναξιές τους και να μείνουν μαζί. Ο γιος του Ναζάτ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο, θα έρθει κοντά με τη Γιέτερ όταν μάθει ότι όλα τα λεφτά που βγάζει τα στέλνει στην κόρη της, που μένει στην Τουρκία. Ο θάνατος της Γιέτερ, θα πυροδοτήσει μια σειρά από γεγονότα και ανατροπές, που θα αλλάξουν για πάντα τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Mε την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης.

Είσοδος ελεύθερη.
Ανοικτό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης
‘Ωρα έναρξης: 21:30

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΑΚΡΟΠΟΛ – Θεσμοφοριάζουσες του Αριστοφάνη

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης.
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κιμούλης, Δημήτρης Πιατάς, Φαίη Ξυλά, Θανάσης Αλευράς.

Στις Θεσμοφοριάζουσες του Αριστοφάνη, όλα είναι… γυναίκα. Άντρες μιλούν για τις γυναίκες, γυναίκες μιλούν για τις γυναίκες, άντρες μιμούνται τις γυναίκες, άντρες ντύνονται γυναίκες, άντρες εναντιώνονται στο γυναικείο κόσμο, γυναίκες ελπίζουν σ’ έναν κόσμο γυναικείο.

Εισιτήρια: Γενική είσοδος 15€ – Φοιτητικά – μαθητικά – άνεργοι – ΑΜΕΑ 12€.
Αρχαίο θέατρο Δίου
Ώρα έναρξης: 21:30

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ
Ηρώ Σαΐα – Ζαχαρίας Καρούνης – Νεοκλής Νεοφυτίδης

Ο Σταύρος Ξαρχάκος, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες, θα παρουσιάσει μία συναυλία με τίτλο «Μάνα μου Ελλάς». Τραγούδια από την αρχή της σταδιοδρομίας του μέχρι σήμερα, τραγούδια από τον κινηματογράφο, το θέατρο, που όλοι αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε και μελωδίες που μας συντρόφευσαν!

Εισιτήρια: Γενική είσοδος 10€
Αρχαίο θέατρο Δίου
Ώρα έναρξης: 21:30

 

Πηγή: newsbomb.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Εως και την 1η Αυγούστου οι αιτήσεις εκπαιδευτών στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης
Προηγούμενο άρθρο
Αναστολή κλεισίματος και συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων
Μενού