Αόριστη διάρκεια ισχύος των πιστοποιητικών γνώσης χειρισμού Η/Υ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 704

NewlogoVellumΜετά το σάλο που δημιουργήθηκε σχετικά με τη διάρκεια ισχύος των πιστοποιητικών γνώσης χειρισμού Η/Υ, η εγκύκλιος υπ’ αριθμόν Β8ΕΚΧ-ΕΡΚ βάζει οριστικό τέλος στην ανησυχία των πιστοποιηθέντων προσώπων.

Δικαίωση του αγώνα της Vellum Global Educational Servises A.E., η οποία πρώτη εναντιώθηκε στις μεθοδεύσεις όλων όσων επέβαλλαν την τριετή ισχύ των πιστοποιητικών γνώσης χειρισμού Η/Υ.

H Vellum Global Educational Servises A.E, ένας εκ των μεγαλυτέρων φορέων πιστοποίησης στην Ευρώπη και αποκλειστικός συνεργάτης του τμήματος διεθνών εξετάσεων του Πανεπιστημίου του Cambridge, αγωνίζεται από το 2006 για τη συνεχή και χωρίς διαδικασίες παράταση ισχύος των πιστοποιητικών πληροφορικής.

Με σημερινή του απόφαση, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αναφέρει: «Η ισχύς των πιστοποιητικών γνώσης χειρισμού Η/Υ που εκδόθηκαν από τον Ο.Ε.Ε.Κ., από φορείς πιστοποιημένους από τον καταργηθέντα Ο.Ε.Ε.Κ. μέχρι και την ημερομηνία πιστοποίησης τους και από φορείς πιστοποιημένους από τον Ο.Ε.Ε.Κ., τον Ε.Ο.Π.Π. και τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. μετά την ημερομηνία πιστοποίησης τους είναι αόριστης διάρκειας. Η ισχύς της παρούσας διάταξης αρχίζει από 30.6.2014».

Κατεβάστε την εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κάνοντας κλικ εδώ

 

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία

 

Μενού