Δωρεάν tablet για την πιστοποίηση Αγροτών

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 316

BCS_Mag_brazil_AMAGGI_1_600Σύμφωνα με το Εθνικό σχέδιο δράσης για την ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων είναι υποχρεωτική η πιστοποίηση των χρηστών επαγγελματικών φυτοφαρμάκων. 

Συγκεκριμένα από τις 26 Νοεμβρίου 2015 θα είναι αδύνατη η προμήθεια φυτοφαρμάκων από τους επαγγελματίες αγρότες εάν δεν δηλωθεί ο πιστοποιημένος στην ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων χρήστης ή επιβλέπων την χρήση.

Οι εξετάσεις διεξάγονται σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές από εγκεκριμένα εξεταστικά κέντρα  σε όλη την Ελλάδα. Βρείτε όλες τις πληροφορίες και τις σχετικές Υπουργικές αποφάσεις ΕΔΩ.

Ένας σύγχρονος, οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος για την προετοιμασία του υποψήφιου αγρότη για τις εξετάσεις πιστοποίησης είναι η μέθοδος της τηλεκατάρτισης.

Στο site www.freestudies.gr και στο τηλέφωνο της εταιρείας 801 300 3878 θα ενημερωθείτε για την προσφορά ολοκληρωμένου προγράμματος τηλεκατάρτισης με ΔΩΡΕΑΝ tablet και πολύ χρήσιμες εφαρμογές (applications). Καταβάλλοντας μόνο το ποσό των 59 € για την προετοιμασία για τις εξετάσεις μέσω video-μαθημάτων και πρακτική εξάσκηση στις ερωτήσεις, ο σύγχρονος αγρότης θα λάβει δωρεάν το Agrotablet ένα tablet με προεγκατεστημένο το πρόγραμμα Agrocal και άλλα χρήσιμα προγράμματα.

Το Agrocal είναι μια εφαρμογή εύκολη και απλή για την ενημέρωση και έκδοση του απαραίτητου Μητρώου Εισροών-Εκροών και ημερολογίου εργασιών που πρέπει να υποβάλλει ο κάθε αγρότης για τις καλλιέργειες του. Περισσότερες πληροφορίες www.freestudies.gr και στο τηλέφωνο 801 300 3878.

 

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «∆ιόφαντος»
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών
Μενού