Δωρεάν φιλοξενία σε παιδικούς σταθμούς

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 273

paidikoi-300x199Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και το Πνευματικό Κέντρο, στην προσπάθειά τους να υποστηρίξουν τις ωφελούμενες μητέρες που πληρούν τα κριτήρια προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς, έχουν δημιουργήσει Γραφεία Υποστήριξης και Ενημέρωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι ενδιαφερόμενες μητέρες να προσέλθουν στους παιδικούς σταθμούς για να ενημερωθούν σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και παράλληλα να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος προκειμένου κατά την διαδικασία επιλογής να μην υπάρξουν διαδικαστικά προβλήματα.

Ο Δήμος Μεσολογγίου έχει ήδη ξεκινήσει προσπάθεια αναβάθμισης των παιδικών σταθμών του, με κύρια πρόθεση και προσδοκία την δημιουργία πρότυπων χώρων προσχολικής αγωγής. Στην προσπάθεια αυτή, η συμβολή των ίδιων των δημοτών θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, είτε με την υποβολή προτάσεων, είτε με υποστήριξη και αρωγή σε δράσεις που εξυπηρετούν τον ανωτέρω σκοπό.

Με κύριο άξονα και προτεραιότητα την εξυπηρέτηση του δημότη, δεσμεύεται για μια σειρά δράσεων προς αυτή την κατεύθυνση που αφορούν αναβάθμιση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με την ένταξη νέων δραστηριοτήτων όπως μουσικο-κινητική αγωγή, θεατρικό παιχνίδι κ.λ.π., την βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και την ενίσχυση σε προσωπικό και υλικό εξοπλισμό.

Πηγή: doreandraseis.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ποιοι παίρνουν το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα – Όλα τα δικαιολογητικά
Προηγούμενο άρθρο
Έως και 37% η μείωση στο εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων
Μενού