Νέα μοριοδοτούμενα επιμορφωτικά σεμινάρια

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 174

epidotoymena_glossasΤο ΚΔΒΜ Easy Educations μέλος του δικτύου ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ. υλοποιεί με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης δύο νέα μοριοδοτούμενα επιμορφωτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς.

1. Επιμορφωτικό σεμινάριο Διδασκαλίας Ελληνικής ως Δεύτερη ή Ξένη Γλώσσα (Διάρκεια 200 ώρες)

2. Επιμορφωτικό σεμινάριο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης (Διάρκεια 200 ώρες)

Τα σεμινάρια μοριοδοτούνται σύμφωνα με την αρ. 3915/192/15.04.2016 απόφαση του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.Το   Επιμορφωτικό σεμινάριο Διδασκαλίας Ελληνικής ως Δεύτερη ή Ξένη Γλώσσα, έχει σκοπό την προσέγγιση των πιο σύγχρονων αρχών και τεχνικών της επικοινωνιακής μεθόδου διδασκαλίας, σε άτομα με διαφορετικές καταβολές, που έχουν διαφορετικές επικοινωνιακές, συναισθηματικές και μαθησιακές ανάγκες, που έχουν ατομικούς ρυθμούς μάθησης, διαφορετικές  δεξιότητες ή διαφορετικές πολιτισμικές διαφορές (θρησκεία, έθιμα, συνήθειες, αξίες κτλ).)

Το Σεμινάριο επιμόρφωσης στον κλάδο της Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης, με σκοπό την επιμόρφωση σε θέματα που άπτονται της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και τη διευκόλυνση της πρόσβασης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στο εκπαιδευτικό σύστημα, δηλαδή ομάδων πληθυσμού με γλωσσικές και πολιτισμικές ιδιαιτερότητες (πρόσφυγες, αλλοδαποί, παλιννοστούντες, Ρομά, μουσουλμάνοι της Θράκης, ομογενείς).

Το κόστος παρακολούθησης για το κάθε ένα από τα παραπάνω σεμινάρια είναι 180 € και για την παρακολούθηση και των 2 σεμιναρίων είναι 300 €.

Ημερομηνία έναρξης: 10/10/2016

Εγγραφές εως 30/09/2016

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος  ΕΔΩ.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Διορισμός για 422 επιτυχόντες στη ΔΕΗ
Προηγούμενο άρθρο
Σχολείο στο Ωραιόκαστρο: Δεν θέλουν τα προσφυγόπουλα!
Μενού