Αποκλειστική συνεργασία ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Κατηγορία: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Views: 256

Για πρώτη φορά στο Νομό της Κοζάνης, το ΕΛΚΕΔΙΜ σε αποκλειστική συνεργασία με το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υλοποιεί πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων διάρκειας 160 ωρών.

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης αποτελεί μια ολοκληρωμένη προετοιμασία που οδηγεί σε εξασφαλισμένη ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις εξετάσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π..  Για τους εκπαιδευόμενους που δεν έχουν επαγγελματική εμπειρία 160 ωρών εξασφαλίζεται η δυνατότητα απευθείας συμμετοχή τους στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ με την εγγραφή τους στο μητρώο Εκπαιδευτών ΕΚΠΑ-ΕΛΚΕ.

Η μεθοδολογία υλοποίησης του Προγράμματος θα ακολουθήσει το μοντέλο της «Μεικτής Μάθησης». Το Μοντέλο αυτό έχει δύο ουσιαστικά διαστάσεις, την Φυσική παρουσία (Physical) και την Τεχνολογική – Εικονική (Virtual). Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων περιλαμβάνει εξ αποστάσεως εκπαίδευση με μέθοδο ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης και σύγχρονης τηλεκπαίδευσης (140 ώρες – Virtual) και δια ζώσης συναντήσεις για τις βιωματικές δράσεις (20 ώρες- Physical), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στη δομή του ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης.

Το μεγαλύτερο μέρος της εκπαίδευσης γίνεται εξ αποστάσεως με τη χρήση ασύγχρονης εκπαίδευσης και τηλεδιασκέψεων, δίνοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης από το σπίτι χωρίς μετακινήσεις και περιττά έξοδα.

Περιλαμβάνονται δύο δια ζώσεις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε ένα Σαββατοκύριακο και μια δια ζώσης συνάντηση στο τέλος του προγράμματος, στην οποία υλοποιείται το εργαστήριο μικροδιδασκαλίας.

Στους συμμετέχοντες παρέχεται και Βεβαίωση Επιτυχούς ολοκλήρωσης και Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στο θεματικό αντικείμενο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών που μοριοδοτείται στις επιλογές εκπαιδευτών Δημοσίων ΙΕΚ, Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας και Διευθυντών ΙΕΚ.
Έναρξη σεμιναρίου : 28 Φεβρουαρίου 2017

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης  http://elkedimkozani.wixsite.com/elkedimkozani/ekpa

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, επιλέξτε ΕΔΩ

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Τ.Ε.Ι. – Α.Μ.Θ.
Προηγούμενο άρθρο
Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης στην Εκπαίδευση Ενηλίκων.
Μενού